İbrahim Oral: Utanç tablosu

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Gazi Üniversite ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ni karşı karşıya getiren bina için "Utanç tablosu" dedi.
Ankara Masası
|
15 Haziran 2021, Salı - 23:23
İbrahim Oral: Utanç tablosu

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in birlikte sunduğu özel yayında Gazi Üniversitesi ile Hacı Bayram Üniversitesi arasında yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Oral, aynı kampüs içinde iki üniversitenin olmasından kaynaklı sorunların yaşandığını söyledi.

"Bundan utanıyorum"

İki üniversite arasındaki sorunların mahkemeye taşınmasının utanç olduğunu belirten Oral "Şimdi bakınız çiftlik tarafından giderseniz görürsünüz. Aynı kapıdan girersiniz bir tarafta Hacı Bayram Veli’nin logosu, diğer tarafta da Gazi Üniversitesi’nin. Aynı yerden giriyorsunuz aynı bina. Mahkemelik oldu bina. Türkiye’deki eğitim için üniversite camiası için utanç tablosudur bu. Yani bundan da utanıyorum. Bu olacak bir iş midir? Hukuk Fakültesi var Hacı Bayram Veli’nin, aynı bina içerisinde başka fakülte var Gazi Üniversitesi’nin. Ayrıca logo Hacı Bayram Veli’nin manevi iklimine yakışan bir logo değil onu da ayriyeten belirtiyorum." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/837007/ibrahim-oral-utanc-tablosu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.