Devlet Bahçeli: Kendileri karar veremeyecek kadar akılları rehinli

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusuna değinen Bahçeli, "Kimin aday olacağını ajanslarına sorsunlar cevap alamazlarsa ABD'ye danışsınlar" dedi.
Samet Dirican
|
13 Temmuz 2021, Salı - 11:32
Devlet Bahçeli: Kendileri karar veremeyecek kadar akılları rehinli

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Türkiye'nin gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli Cumhurbaşkanı adaylık konusunun Millet İttifakında itilafa neden olduğunu belirterek şunları söyledi;

Akılları rehinli

"Takviye güç olarak bölücü ve yıkıcı unsurlar öne çıkarılmış dış güç olarak ise uluslararası kurumlar sürece dahil edilmişlerdir. Erken seçim dayatması yalnız CHP ve İP'in değil ortak paydaları Türk ve Türkiye düşmanları çevrelerinin baskısı olarak belirginlik kazanmıştır. Oyun içinde oyun vardır. İhanet içinden ihanet sivrilmektedir. Zillet içerisinde Cumhurbaşkanı kim olacak konusu itilafa neden olmuştur. Adaylık düşü kuran İP başkanı hayal kırıklığına uğramış, HDP'den fikir alınmadan aday olunamaz düşüncesi telaşlandırmıştır. Benim onlara tavsiyem kimin aday olacağını ajanslarına sorsunlar cevap alamazlarsa ABD'ye danışsınlar. Bunların kendi öz iradeleriyle Cumhurbaşkanı belirleyemeyecek kadar akılları rehinlidir.

Davutoğlu'na yüklendi

Serok Ahmet fitneyi bıraksın, buradan kendisini doyuracak ekmek çıkmayacaktır. Onun serokluğu bölücülüğün umududur, terör örgütünün taltifidir, Türkiye’nin temellerini dinamitlemenin şifresidir. Edepsizce bizi Kürt ve Kürtçe düşmanı gösteren serok Ahmet gafletin pençesindedir, tarihte Bizans işbirlikçisi olarak anılan Haris İbn Cabela’nın tıpkısının aynısıyla fotokopisidir ve iftiracının daniskasıdır. Serok Ahmet zillet çamurunun içinde çırpınmaktadır

Cumhur İttifakı süs vazosu değildir

Yalanı siyaset zannedenler yıkımı marifet görenlerdir. Siyaset bir meziyet bir mecburiyettir. Aklın rehberliğinde milli ve manevi değerler ekseniyetinde sorunların sürüklediği, çıkmazlardan kurtulabilme becerisi bize göre siyasettir. Siyasetin doğru olması kadar zamanlaması da önemlidir. MHP bugüne kadar zamanlama yanlışına düşmemiştir. Millete rağmen bir siyaset tercihine ihtiyaç duymamıştır. Demokrasiye silah çekenler bize yabancı ve uzaktır. Alçak kampanyalara kulağımız tıkalı gözümüz gönlümüz kapalıdır. Cumhur İttifakı dünden daha güçlüdür. İttifakımız vitrin süsü bir vazo değildir ki çatlasın. Bu ittifakın Türkiye düşmanlarını çatlatması da doğaldır. Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. Koltuk sevdasıyla vasat bulmadı.

Gülen, Öcalan gibi başında çuvalla getirilmelidir

15 Temmuz inancın işgale karşı kahramanca direnişidir. 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günüdür. 15 Temmuz FETÖ kalkışmasına karışan kim varsa kim ortak olmuşsa ismi, unvanı, mevkii ne olursa olsun Türk askeri değildir ve asla da olmamıştır. Türk Askeri şereflidir onu sahibidir. Vatan ve millet sevgisinin bedelini de gerekirse canıyla kanıyla ödemiştir. Türkiye'nin üstündeki sis bulutu dağılmamıştır. FETÖ elebaşları ABD ve Avrupa da cirit atmaktadırlar. Teröristlere kol kanat germektedirler. Pensilvanya'daki terör inleri dağıtılmadıktan, Gülen ve çetesi Türk adaleti önünde hesap vermeden Türk milleti rahat bir nefes alamayacaktır. Terörist başı Öcalan nasıl başında çuvalla getirildiyse Gülen de aynı şekilde getirilmelidir.

Baktığın yer bittiğin yerdir

İP başkanı FETÖ'nün bütün ağababaları uçup gitti ne kadar gariban varsa içeride diyerek şuursuz bir laf söylemiştir. İçeride olanlar Gazi Meclisi bombalayan şerefsizlerdir, soruları çalan hırsızlardır, halka kurşun yağdıranlardır, kumpasçı polislerdir, kalemini ve vicdanını satan savcı ve hakimlerdir. İçeridekiler masum değildir. Garibanı bilmesek garibanı tanımasak gerçekleri çarpıtacaklar. CHP'ye göre 15 Temmuz kurmacadır. CHP ile İP HDP'nin yörüngesine sabitlenmesinin yanı sıra PKK'nın çizgisine taşınmışlar FETÖ ile tek yumurta ikizi haline gelmişlerdir. Bu CHP yönetimi Milli Mücadele zamanında olsaydı 7 düvele mağdur 7 başlı ejderhaya mazlum muamelesi yapardı. Sakın Kılıçdaroğlu bakınca ne görüyorsun? Büyük Kürdistanı'mı, Türkiye'nin işgalini mi yoksa aynadaki zilleti mi... Unutma ki baktığın yer aynı zamanda bittiğin yer olacaktır.

Milletvekillerine görev

Seçim bölgelerinde her insanımıza ulaşın her eli tutun her haneye girin. Ülkemizde oynanan oyunları birer birer anlatın. Seçim 2023'te yapılacaktır. Erken seçim yaygarası kuranlarla muhatap olmayın. Onlar kendi hayal dünyalarında seçim diye tuttursunlar. Biz üstlendiğimiz sorumlulukları icra edelim. Oy oranlarının düştüğünü söyleyenlere anyayı da Konya'yı da gösterelim. Tuzakları beraber bozacağız, 2023 yılında lider ülke Türkiye'ye ulaşacağız.

http://www.ankaramasasi.com/haber/887601/devlet-bahceli-kendileri-karar-veremeyecek-kadar-akillari-rehinli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.