Çocukların bayramlıkları Sincan Belediyesinden

Sincan Belediyesi, Kurban Bayramı vesilesiyle ihtiyaç sahibi bin çocuğa giyim, ayakkabı ve oyuncak yardımında bulundu.
Zeliha Demirci
|
14 Temmuz 2021, Çarşamba - 12:36
Çocukların bayramlıkları Sincan Belediyesinden

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Sincan Belediyesi çocukların bayram heyecanına ortak oluyor. 2020 Eylül'de hizmete açılan Sincan Belediyesi Yarım Elma Hayır Çarşısı gönüllere dokunmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketinden, sıcak yemeğe; yakacaktan, kırtasiye desteğine kadar pek çok kalemde yardımlar devam ederken, bu bayramda da yüzleri gülsün diye yine çocuklar unutulmadı.

Sosyal incelemesi yapılmış 4-15 yaş arasındaki ihtiyaç sahibi bin çocuk, Yarım Elma Hayır Çarşısı aracılığıyla kıyafet ve ayakkabılarına kavuşuyor. Yanında da bayramı daha mutlu geçirsinler diye oyuncak hediye ediliyor.

Konu hakkında konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Bayramlar yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kardeşlik duygularının zirveye çıktığı müstesna günler. Bu özel günde çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi bin evladımıza bayramlık ve oyuncak hediye ediyoruz. Onların bir nebze de olsa yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/889621/cocuklarin-bayramliklari-sincan-belediyesinden
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.