Başkentli çiftçiler çok rahatlayacak

Sözleşmeli üreticilikten tohum yardımına, damızlık teke dağıtımından gübre yardımına kadar pek çok alanda yerli üreticiye destek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de akaryakıt ve enerji desteği için harekete geçti.
Zeliha Demirci
|
19 Temmuz 2021, Pazartesi - 14:18
Başkentli çiftçiler çok rahatlayacak

Büyükşehir Belediyesi yerli üreticileri destekleyerek, Ankara ekonomisine katkı sağlayan kırsal kalkınma projelerine bir yenisini daha ekledi. Sözleşmeli üreticilikten tohum yardımına, damızlık teke dağıtımından gübre yardımına kadar pek çok alanda yerli üreticiye destek olan Büyükşehir Belediyesi şimdi de akaryakıt ve enerji desteği için harekete geçti.

"En büyük hayalim Ankaralıyı zengin etmek" diyen Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla, "Bu sözümüzü tutuyoruz. Çiftçilerimize bugüne kadar her fırsatta destek olduk. Diğer desteklerimizin yanında ‘akaryakıt ve enerji desteği’ sağlamak üzere çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Akaryakıt ve enerji desteği ile Başkentli çiftçi rahatlayacak    

Başkentli çiftçilere özellikle pandemi döneminde ekonomik yönden destek olmayı sürdüren Yavaş, "En büyük hayalimiz Ankaralı üreticiyi zengin etmek demiştik. Sözümüzü tutuyoruz. Çiftçilerimize bugüne kadar her fırsatta destek olduk. Diğer desteklerimizin yanında ‘akaryakıt ve enerji desteği’ sağlamak üzere çalışmalarımız devam ediyor." sözleriyle müjdeyi duyurdu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/898129/baskentli-ciftciler-cok-rahatlayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.