Sedat Peker, Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili ne açıklayacak?

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili yapacağı paylaşım merak konusu oldu.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2021, Cuma - 12:06
Sedat Peker, Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili ne açıklayacak?

Esra Hankulu neden öldü? Aleyna Çakır'ın ölümünde de ismi geçen  Ümitcan Uygun'un Esra Hankulu'nun ölümünde rolü var mı?  Sedat Peker, Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili ne açıklayacak?

Türkiye,  Hankulu'nın ölümü ardından bu soruların cevabını aramaya başladı. Peki  Esra Hankulu'nun hayatını kaybetmesiyle başlayan süreçte neler yaşandı? 

Esra Hankulu ölü bulundu

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümünde adı geçen Ümitcan Uygun'un ismi yine bir ölüm haberine karıştı. Ankara'nın Mamak ilçesinde geceyi Ümitcan Uygun ile birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu yatağında ölü bulundu. 

Ümitcan Uygun gözaltına alındı

Esra Hankulu'nun ölümüne yönelik soruşturma kapsamında aralarında Ümitcan Uygun'un da bulunduğu 3 zanlı gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada soruşturmanın titizlikle sürdüğü belirtildi. 

Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu

Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu da tamamlandı. Ön raporda, Hankulu'nun beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma haricinde vücutta herhangi bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadığı belirtildi. 

Sedat Peker'den Esra Hankulu paylaşımı

Öte yandan organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker de sosyal medya hesabından  Esra Hankulu'nın ölümüyle ilgili Cumartesi günü paylaşım yapacağını belirtti. Peker, " Ülkemizin neredeyse narko ülke olarak anılmasını sağlayacak uyuşturucu ticaretlerinden tutun da Aleyna Çakır’ın ölümünden şüpheli olan Ümitcan Uygun'un nasıl tutuklanmadığını, Esra Hankulu isimli bir kızımızın daha ölümüne nasıl sebep olabildiğini, ülke ekonomimizin  nasıl çökme noktasına geldiğini cumartesi günü öğleden sonra yayınlayacağım dosyadan net olarak öğrenebileceksiniz. Dosyanın içerisindeki kişilerden biri olarak anlatımımın, Whatsapp yazışmaları ve telefon kayıtlarını dinlediğinizde birçok şeyi zaten anlamış olacaksınız." dedi. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/929558/sedat-peker-esra-hankulunun-olumuyle-ilgili-ne-aciklayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
teoman
06 Ağustos 2021, 15:03
Bakalı açıklama da neler olucak