Mamak’tan Kastamonu’ya yardım eli

Mamak Belediyesi ekipleri, Kastamonu'da yaşanan sel felaketi sonrası hem bölgedeki çalışmalar hem de afetzedeler için yardım eli uzattı.
Büşra Bayrak
|
13 Ağustos 2021, Cuma - 10:10
Mamak’tan Kastamonu’ya yardım eli

Mamak Belediyesi, Kastamonu'da yaşanan sel felaketinin ardından, vatandaşlara ve bölgede bulunan ekiplere yardımcı olmak amacıyla destek ekibi gönderdi. 

Mamak'ın kardeş belediyelerinden biri olan Bozkurt Belediyesi'nin kullanımı için; 13 kişiden oluşan Arama Kurtarma Timi, 4*4 Ranger araç, 1 adet Mercedes sprinter minibüs, 1 adet çorba ikram aracı, 1 adet mobil yemek aracı, 1 adet kepçe, 1 adet tır, 1 adet operatör, 2 tır şoförü ve 4 ikram aracı sevk edildi. 

Öte yandan Mamak Belediyesi tarafından bölgede mağdur olan vatandaşlar için hazırlanan bebek bezi, bebek maması, gıda yardımı, su, giysi, ayakkabı gibi pek çok yardım da bugün bölgeye doğru yola çıkacak. 

Her türlü yardıma hazırız

Bölgedeki yaraların sarılması için her türlü katkıya hazır olduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Ekiplerimiz bölgeye ulaşır ulaşmaz çalışmalara başladı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetlerden korusun inşallah” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/946516/mamaktan-kastamonuya-yardim-eli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.