Tanju Özcan'da CHP yönetimine cevap

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir programda kullandığı ifadelerle ilgili CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Durumunu pazartesi günü değerlendireceğiz" demesi üzerine 'Hayırlısı neyse o olsun' paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
03 Eylül 2021, Cuma - 23:24
Tanju Özcan'da CHP yönetimine cevap

CHP Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Öztrak, son günlerde büyük tepki toplayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bir bayanla geçen diyaloğunu anlatmasıyla ilgili "Sayın Özcan'ın bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de zaten özür dilemiştir. Sayın Özcan'ın durumunu pazartesi günü yapacağımız MYK toplantımızda değerlendireceğiz. Tüzüğümüz bunu emrediyor" dedi.

"Yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum"

Öztrak'ın açıklamalarının ardından sosyal medya üzerinden parti sözcüsüne cevap veren Özcan, "Hayırlısı neyse o olsun. Ben Türk Milleti'nin bir neferiyim. Sığınmacılar ile ilgili söylediğim sözlerden dolayı yandaş basın ve fetöcülerin lincine uğruyorum. Sığınmacılarla ilgili sözlerimden dolayı pişman değilim. Ben Atatürk'ün CHP'sinin neferiyim. Takdir parti yetkililerinindir!" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı programda  "Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?" diyen başörtülü kadın hakkında Özcan "'Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim' dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi konuya böyle girince çevredekiler güldü" ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/991924/tanju-ozcanda-chp-yonetimine-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.