Ankara'da korkutan patlama

Ankara’da 2 katlı bir apartmanın kömürlüğünde meydana gelen patlamada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Ağır hasar alan bina ekipler tarafından tahliye edildi.
Ankara Masası
|
15 Nisan 2021, Perşembe - 08:10
Ankara'da korkutan patlama

Keçiören ilçesi Etlik Mahallesi Samandağı Sokak'ta bulunan 2 katlı Şentürk Apartmanı'nda dün saat 19.00 sularında patlama meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, binanın giriş katındaki dairede yaşayan B.B ve V.B., kömürlükten gelen gaz kokuları nedeniyle doğalgaz arıza ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ile B.B., kömürlüğe indiği sırada şiddetli bir patlama oldu. Patlamanın şiddeti ile çıkan yangında binanın kömürlüğü ve 2 dairede hasar oluştu. Olayda B.B. ve eşi V.B. yaralandı.

Bomba uzmanları olay yerinde

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bomba uzmanı polis ekipleri de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Vücudunda yanıklar oluşan B.B.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Bina tahliye edildi

Ağır hasar oluşması ve elektrik tesisatının yanması nedeniyle belediye ekipleri binanın tahliye edilmesine karar verdi. Boşaltılan  binada oturan apartman sakinleri yapılacak hasar tespitinin ardından bir sakınca bulunmaması halinde evlerine dönebilecek.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/711610/ankarada-korkutan-patlama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.