Area'nın Ankara anketinde dikkat çeken sonuçlar

Yeniçağ köşe yazarı Servet Avcı, Area'nın anketine işaret ederek Ankara seçmeni içinde Mansur Yavaş'ı 'olumlu' bulanların oranının yüzde 88 olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
16 Eylül 2021, Perşembe - 09:06
Area'nın Ankara anketinde dikkat çeken sonuçlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Başdanışmanı ve Yeniçağ köşe yazarı Servet Avcı, "Yavaş, suya ilaç mı katıyor? Az sonra!" başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı.

Köşesinin bir bölümünde Area'nın Ankara'da bu yılın Ağustos ayında yaptığı ankete değinen Avcı, aralarında AK Parti ve MHP'lilerin de bulunduğu Ankaralı seçmene "Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili nasıl bir kanaate sahipsiniz?" sorusunun yöneltildiğine dikkat çekti.

Mansur Yavaş'ı olumlu bulanlar çoğunlukta

Cumhur İttifakı seçmenlerinin yanıtlarını aktaran Avcı, "AKP seçmeni içinde 'olumsuz' veya 'çok olumsuz' bulanların toplam oranı yüzde 31… Geri kalan AKP seçmeni 'çok olumlu', 'kısmen olumlu' ve 'olumlu' olarak Mansur Yavaş'a destek veriyor… MHP seçmeni içinde ise 'olumsuz' ve 'çok olumsuz' diyenlerin toplam oranı yüzde 17.7… Diğer büyük çoğunluk içinde Mansur Yavaş'ı 'olumlu' buluyor…" dedi. 

Avcı, tüm seçmenin oy vermeyebileceğini ancak Ankara seçmeni içinde Mansur Yavaş'ı 'olumlu' bulanların oranının yüzde 88 olduğunu ekledi.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız

http://www.ankaramasasi.com/haber/1007886/areanin-ankara-anketinde-dikkat-ceken-sonuclar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.