Pursaklar Belediyesi eğitimcilerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede görev yapan eğitimciler ile kahvaltı da buluştu.
Ankara Masası
|
20 Eylül 2021, Pazartesi - 11:18
Pursaklar Belediyesi eğitimcilerle bir araya geldi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki eğitimcilerle bir araya geldi. Etkinliğe, Başkan Ertuğrul Çetin'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, belediye başkan yardımcıları, öğretmenler ve okul aile birliği başkanları da katılım sağladı.

Amacımız çocuklarımızı  geleceğe en donanımlı şekilde hazırlamak

Öğrencilerin daha başarılı olabilmeleri için bütün imkanları seferber ettiklerini belirten Başkan Ertuğrul Çetin; "Hepimizin farklı görevleri olsa da ortak bir amacımız var, o da milletimize hizmet ederken yarınlarımız olan çocuklarımızı da geleceğe en donanımlı şekilde hazırlamak. Millet Kıraathanesi, Çocuk Kütüphanesi, Şehir Araştırmaları Kütüphanesi, tiyatro ve müzik kursları gibi eğitim noktasında hayata geçirdiğimiz tüm yatırımlarla gençlerimizin bilgiye ulaşma noktasındaki engelleri ortadan kaldırıyoruz. Pursaklar Belediyesi olarak gençlere yönelik internet desteği, lisezone, Eba Sınıfı ve Canlı Eğitim Destekleri başta olmak üzere tüm eğitim camiasına var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz." dedi

Kahvaltı programının ardından Başkan Ertuğrul Çetin okul müdürlerine, ilçede yapım çalışmaları devam eden Endemik Vadi, Evcil Hayvanlar Parkı ve Veterinerlik Tesisleri, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi ve Ankara Kedisi Üretim Çiftliği’ni gezdirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1012752/pursaklar-belediyesi-egitimcilerle-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.