Ankara takımlarının son hafta karnesi

Ankara temsilcileri Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Ankaraspor hafta sonu sahaya çıktı. Başkent temsilcilerinden Ankaragücü müsabakalardan puan çıkarabilen tek takım oldu. Gençlerbirliği ise bu haftayı karşılaşma yapmadan geçirdi.
Ankara Masası
|
18 Ekim 2021, Pazartesi - 11:07
Ankara takımlarının son hafta karnesi

Ankara takımlarından Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Ankaraspor lig maçları için haftasonu sahaya çıktı. Başkent temsilcilerinden  Ankaragücü sahadan 3 puan ile ayrılırken Ankara Keçiörengücü ve Ankaraspor mağlup oldu.

Balıkesir'de 3 puan Ankaragücü'nün

TFF 1. Lig'in 9. haftasında MKE Ankaragücü, deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 2-1 yendi.

Ankaragücü’ne galibiyeti getiren golleri 28.dakikada Erdem Özgenç, 84.dakikada Yusuf Abdioğlu kaydederken Bandırmaspor'un tek golünü 17. dakikada Guido Koçer attı.

Bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen Ankaragücü puanının 21‘e yükseltirken Bandırmaspor 15 puanda kaldı.

Başkent'te kazanan Kocaelispor

Ankara Keçiörengücü, TFF 1. Lig'in 9. haftasında sahasında Kocaelispor ile karşı karşıya geldi.

Kocaelispor, mücadeleyi 81. dakikada Dino Ndlovu'nun penaltıdan attığı golle 1-0 kazandı. Bu sonuçla ligdeki üst üste 4. maçından da galip ayrılan Kocaelispor, 16 puanla 4. sıraya yerleşti. 5 haftadır puan alamayan Ankara Keçiörengücü ise topladığı 4 puanla ligin son sırasında yer aldı.

Ankaraspor uzatmalarda yıkıldı

2.Lig'de ilk 7 haftada galip gelemeyip düşme hattında kalan Turgutluspor, sezonun ilk 3 puanını Ankaraspor'la evinde giriştiği gol düellosunu uzatma anlarında 4-3 kazanarak aldı. 

Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda ilk yarıda 2 farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen mağlup olan Ankaraspor'un gollerini 10'uncu dakikada Sedat, 22'nci dakikada Furkan ile 44'üncü dakikada Murat attı. Turgutluspor, 18 ve 53'üncü dakikalarda Berat, 67'nci dakikada Nuri ve 90+1'inci dakikada Hamit'le ilk galibiyetine uzandı. 

Gergin geçen maçta 55'inci dakikada konuk takımdan Ömer, 90+6'da ise ev sahibinden Özgür kırmızı kart gördü. Turgutluspor, bu sonuçla 8 maçta 5 puana ulaşıp düşme hattından çıktı.

Gençlerbirliği haftayı bay geçti

TFF 1. Ligi'nin 9'uncu haftasında Ankara temsilcisi Gençlerbirliği haftayı bay geçti. Kırmızı Siyahlı ekip Kocaelispor ile 24 Ekim Pazar günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1065322/ankara-takimlarinin-son-hafta-karnesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.