Altındağ’da yabancı uyruklu çocuk cinayeti

Ankara’nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu çocuk, metruk bir gecekondunun kömürlüğünde başı taşla ezilmiş halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili yabancı uyruklu bir kişi gözaltına alındı.
IHA-20211030AW454223
|
30 Ekim 2021, Cumartesi - 09:27
Altındağ’da yabancı uyruklu çocuk cinayeti

Olay, Altındağ ilçesine bağlı Alemdağ Mahallesi 917’nci Sokak’ta bulunan metruk bir gecekondunda meydana geldi. Gecekondunun kömürlüğünde bir erkek çocuğun hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde çocuğun başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Yapılan incelemede cesedin üzerinden kimlik çıkmadı.

Polis ekipleri, ekmek almak için evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve 2 gün önce Hussaın H., tarafından kayıp bildiriminde bulunan bir çocuğun ailesini olay yerine getirdi. Aile hayatını kaybeden çocuğun kendi oğulları Muhammed H. olduğunu teşhis etti.   Talihsiz çocuğun cansız bedeni, olay yeri çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı

Küçük çocuğu gasp etmeye çalışmış

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri yabancı uyruklu bir şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin  gasp etmek için metruk gecekonduya götürdüğü  Muhammed H.'yi  direnç göstermesi üzerine öldürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA) 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1085430/altindagda-yabanci-uyruklu-cocuk-cinayeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.