Keçiören'de patlayan bina kaldırıldı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan patlama sonucu bir bölümü çöken binanın yıkımı, ve enkaz kaldırma işlemleri kaldırıldı.
Ankara Masası
|
19 Kasım 2021, Cuma - 18:41
Keçiören'de patlayan bina kaldırıldı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir binada tüp patlaması sonucu çökme yaşanan binanın tamamı Keçiören Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri alınarak yıkıldı.

Yıkım işlemlerinin ardından bölgeye gelen iş makineleri enkazı kaldırıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Mutfak tüpünden kaynaklanan patlama sonucu bir kısmı çöken Onbirler Apartmanı'nda bu sabah itibarıyla ekiplerimiz yıkım çalışmasına başlamıştı. Binanın tamamı gerekli güvenlik önlemleri alınarak şu anda tamamen yıkılmış durumda. Enkaz kaldırma çalışmalarımız ise devam ediyor. Birkaç saat içinde enkazın tamamını kaldırmış olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

" Kentimizin eskiyen dokusunu yenilemeliyiz"

Patlamada 6 kişinin yaralandığını ve bunlardan biri çocuk 2 vatandaşın yaşamını yitirdiğini de aktaran Altınok, "Dün gece patlamanın olduğu binanın tehlike arz ettiği için yıkımını gerçekleştirdik, alanda çalışmaları takip ettik. Biz buraları kentsel dönüşüme almıştık. Kentimizin eskiyen dokusunu yenilemeliyiz, bu kentsel dönüşüm planımıza da herkesin destek olması lazım. Birçok insanımızın yaşamı tehlike altında. Patlama sonrası mağdur olan vatandaşlarımıza biz her türlü desteği vermeye, her ihtiyacı karşılamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1127092/keciorende-patlayan-bina-kaldirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.