Melih Gökçek'ten Ankapark eleştirilerine yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ankapark eleştirilerine böyle bir parka ihtiyaç vardı ifadeleriyle yanıt verirken sözlerine "Burayı yaşatmamak için ellerinden ne geliyorsa yaptılar" diye devam etti.
Ankara Masası
|
01 Aralık 2021, Çarşamba - 22:29
Melih Gökçek'ten Ankapark eleştirilerine yanıt

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek konuk oldu.

Kendi dönemine ilişkin iddialara cevap veren Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da televizyonda tartışmaya davet etti.

Gökçek "Ben TV’lerde minimum en az 10 kez ‘gel tartışalım’ dedim. Bütün evraklar senin elinde. Birbirimize ne soracağımızı söyleyelim herkes belgesini hazırlasın gelsin. Her çıktığı Meclis'te istisnasız benimle başlayıp benimle bitiriyor adamın icraatı sıfır. Emrinde çok ciddi bir trol ekibi ve ajanslar var. Birbirimizi gayet iyi tanıyoruz. Mansur Yavaş’ın yanında birtakım kişiler var ve bunlar Mansur Yavaş’a talimat veriyor. Konuşmasını başından aşağı ne konuşacak hangi konulara girecek bunu stratejik olarak danışmanları belirliyor kendi iradesi yok." dedi.

" Ben dünyanın en büyük parkını yaptım"

Ankapark eleştirilerine ilişkin de konuşan Gökçek "Ankapark’ın maliyeti 450 milyon dolar. Ankara'nın böyle bir parka ihtiyacı kesinlikle vardı. Belediye başkanı kentini yönetir kentini yönetirken de seçim öncesi insanlara vaatlerde bulunur ve oy ister. Benim vaadim Disneyland tipi bir parktı. 2014’ün kesin seçim kampanyası budur. Yapmış olduğumuzda şöyle bir strateji tercih ettik. Tren yolunu ve karayolunun geçtiği yere parkı yaptık. 10 günlük bir sürede açıldı burası ilk. 10 günde gelen Ankaralı sayısı 5,5 milyon. Demek ki insanlar buna hasret. Ben dünyanın en büyük parkını yaptım. Bu bir vizyon meselesi. Burayı yaşatmamak için ellerinden ne geliyorsa yaptılar." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1150486/melih-gokcekten-ankapark-elestirilerine-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.