Kahramankazan'da sıcacık yardım

Kahramankazan Belediyesi, kış aylarının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara kömür yardımı başlattı. ​​Belediye ekipleri, evlerinde ziyaret ettikleri ailelere kömür torbalarını maske ve mesafe kurallarına dikkat ederek dağıtıyor.
Ankara Masası
|
13 Aralık 2021, Pazartesi - 14:54
Kahramankazan'da sıcacık yardım

Kahramankazan Belediyesince başlatılan kömür yardımları sürüyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek, kömür yardımında bulunuyor. 

İlçedeki ihtiyaç sahibi aileleri belirleyen ekipler, kömür dağıtımını düzenli olarak ve  maske ve mesafe tedbirlerine büyük hassasiyet göstererek  gerçekleştiriyor.  Kömür yardımından faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler, 0537 040 67 59 numaralı telefondan belediye ekiplerine ulaşabilecek.

Gerekli yardımları kış boyunca yapıyoruz 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan’da 57 bin nüfuslu büyük bir aile olduklarını belirterek, ailelerinin hiçbir ferdini yalnız bırakmadıklarını söyledi. İlçelerindeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin her zaman yanında olduklarınız ifade eden Oğuz, "Bu ailelerimize yönelik gerekli yardımları tüm yıl boyunca yapıyoruz. Kış ayları gelmeden başlattığımız kömür yardımlarımızı da sürdürüyoruz. Hiçbir ailemiz, hiçbir çocuğumuz üşümesin diye bu yardımlarımızı yapıyoruz. Kömür yardımlarımızı kış boyunca da düzenli olarak gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1173197/kahramankazanda-sicacik-yardim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.