Sahte içkiden ölenlerin sayısı artıyor

Sahte içkiden son 4 günde Kahramanmaraş, Sivas, Yalova, İstanbul, Antalya, Erzincan, Mersin ve Gaziantep'te ölenlerin sayısı 22 oldu.
Ankara Masası
|
15 Aralık 2021, Çarşamba - 22:48
Sahte içkiden ölenlerin sayısı artıyor

Sahte içkiden ölenlerin sayısı son günlerde artmaya başladı.

Son olarak sahte içkiden  Esenyurt, Nizip ve Mut'ta toplam 10 kişi yaşamını yitirdi.

Esenyurt'ta 3'ü yabancı uyruklu 6 kişinin sahte içkiden hayatını kaybettiği öğrenildi.   Esenyurt'ta dünde  Özbekistan uyruklu Jobborkul Rakhmonov aynı nedenle vefat etmişti.

22'ye yükseldi

Kahramanmaraş, Sivas, Yalova, İstanbul, Antalya ve Erzincan'ın ardından bugün de İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 6, Gaziantep'in Nizip ilçesinde 3 ve Mersin'in Mut ilçesinde de 1 acı haber geldi. Son 4 günde sahte içkiden ölenlerin sayısı 22, vakaların görüldüğü il sayısı ise 8'e yükseldi.

85 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı ekipleri, yeni yıl öncesi piyasa sahte içki sürmek isteyen suç gruplarına yönelik ülke genelinde başlatılan "Zehir" operasyonunu sürdürüyor. Operasyon kapsamında şu ana kadar 84 bin 467 litre sahte/kaçak alkollü içki, 3 bin 443 şişe sahte/kaçak alkollü içki, 14 bin 440 adet etiket, 3 bin 847 adet sahte bandrol, bin 168 şişe alkol aroması ele geçirildi. Bunlara bağlı 13 adet yasadışı alkol imalathanesi deşifre edildi ve 85 şahıs gözaltına alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1176583/sahte-ickiden-olenlerin-sayisi-artiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.