Ümit Özdağ, Suriyeli esnafın dükkanında kimlik sordu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir ziyareti sırasında girdiği kuyumcu dükkanında karşılaştığı Suriyeli iş yerine sahibine kimli ve dükkanın ruhsatını sordu.
Ankara Masası
|
28 Aralık 2021, Salı - 17:06
Ümit Özdağ, Suriyeli esnafın dükkanında kimlik sordu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Özdağ, Suriyeli bir Türk vatandaşının işlettiği kuyumcu dükkanı da ziyaret ederken, kimlik ve iş yerinin ruhsatını sorması dikkat çekti.

İş yeri sahibine "Vatanına dönmeyi ister misin?" diye soran Özdağ "Yok ben buradayım. Burada iş var" yanıtını aldı.

"Tehlikenin farkında değil misin?"

Konuştuğu kişiye "Çok sevindim seni tanıdığıma" diyen Özdağ görüntüleri sosyal medya hesabından "7 sene önce Türkiye'ye gelmiş. Türkçesi çok az. Vatandaşlık almış. Üstüne silah ruhsatı. Şanlıurfa'dan aldığı kuyumculuk kimlik kartı ile İzmir'de kuyumcu dükkanı açmış. Bunlardan 900 bin tane daha var. Türkiye, tehlikenin farkında değil misin?" ifadeleri ile birlikte paylaştı.

"Stratejik salaklar beni şaşırtmadı"

Gelen  tepkilerin ardından bir paylaşım daha yapan Özdağ, "Suriyeli kuyumcu ziyareti ile ilgili saldıran stratejik salaklar beni şaşırtmadı. Türkçe bilmeyen adam psikolojik testi nasıl geçti silah aldı?900 bin kişiye vatandaşlık verildi. Bu demokrasi için tehdit değil mi? Amaç Suriyelileri Türkiye'ye sürüp pkkistan kurmak, kör müsünüz?" ifadelerine yer verdi.

Polisliğe soyunan Ümit Özdağ Suriyeli esnafa kimlik ve ruhsat sordu

"Irkçılığın yayılmasına hizmet edenler masum değil"

DEVA Partili İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da Özdağ'a, "Türkiye için asıl tehlikeli olan bu kafatasçılıktır. Kendi halinde, kimseye bir zararı olmayan insanları böyle hedef gösteren faşizm sevdalılarını ana akım televizyonlara çıkartıp ırkçılığın yayılmasına hizmet edenler de masum değil" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1205786/umit-ozdag-suriyeli-esnafin-dukkaninda-kimlik-sordu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.