Fatih Şahin'den oturma düzeni göndermesi

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin muhalefet partilerinin oturma düzenine ilişkin tartışmaları Türk filmi Kolpaçino'da yer alan bir sahne paylaşarak tiye aldı.
Ankara Masası
|
30 Ocak 2022, Pazar - 11:58
Fatih Şahin'den oturma düzeni göndermesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 parti liderinin bir araya geleceği basın toplantısında nasıl oturacağı tartışmalarına ilişkin "Benim şahsi kanaatim; partiler alfabetik sıraya göre oturabilirler masada. Veya genel başkanların soyadı sırasına göre otururlar." açıklamasına iktidar cephesinden peş peşe paylaşımlar geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  "Boy sırasına göre mi yaş sırasına göre mi yoksa ' Ak Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş' ona göre mi masaya oturacaklarına bir türlü karar veremiyorlar. Ne millete hizmet etmek gibi niyetleri var ne memlekete eser kazandırmak gibi hedefleri var" paylaşımının ardından bir paylaşımında AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin yaptı.

Türk filmi Kolpaçino'dan bir sahne paylaşan Şahin "Bence boş koltukların etrafında müzik eşliğinde dönsünler, müzik kesildiğinde kim hangi koltuğu kaparsa ona otursun" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1268963/fatih-sahinden-oturma-duzeni-gondermesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.