MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İBB'ye yüklendi

Geçtiğimiz haftaki kar yağışının ardından yaşanan sorunlar nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yüklenen Bahçeli Ekrem İmamoğlu için ''Sorumsuz kağıttan bir kaplan'' ifadesini kullandı.
Samet Dirican
|
01 Şubat 2022, Salı - 10:47
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İBB'ye yüklendi

Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında geçtiğimiz hafta İstanbul'da kar yağışı sonrası yaşanan sıkıntıları değerlendirerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi.

MHP lideri Bahçeli ''İBB Başkanı derhal görevden affını talep etmeli ve İstanbul'un önünü açmalıdır.'' dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şu şekilde;

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik

Beklentimiz Rusya ile Ukrayna arasında aklıselimin galip gelmesi, barış ve sükunetin iki ülkenin politikasına da hakim olmasıdır.

İmamoğlu'na salvolar

Ülkemizin tamamında yoğun kar yağışlarının olacağı alarm zilleri çalar gibi duyurulmuştur. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belliydi. Sorun karın yağması değil, alınmayan önlemler ve ihmaller zinciridir.

Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek yönetim becerisini gösterememiştir. İstanbul’da balık baştan tuz da hepten kokmuştur.

Sel olunca denize kaçan, deprem olunca kayak yapan, kar yağınca balık masasında keyif yapan sorumsuz ve duyarsız bir 'kağıt kaplana' İstanbul ve İstanbullu kardeşlerim asla müstehak değildir.

Bir büyükelçiyi 16 milyondan daha fazla önemseyen birine bu şehir nasıl emanet edilecektir? Ayrıca bu görüşmeden Dışişleri Bakanlığı bilgilendirildi mi?

Abdulhamit Gül'ün istifası

Abdulhamit Gül’ün bakanlıktan af istemesini MOBESE kayıtlarının ortaya çıkmasına bağlayan CHP zihniyetinin itibar suikastleri asla tutmayacaktır.

Sedef Kabaş meselesi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na hakaret etmek, büyükbaş hayvan benzetmesi yapmak ifade ve düşünce hürriyeti sayılamaz. Bu tip kötü söz terbiyesizliktir, edepsizliktir nitekim suçtur.

Trabzon'daki miting

Henüz 10 yaşında olan bu çocuğumuz Cumhurbaşkanı’na 'amca' derken Kılıçdaroğlu’na 'hain' diye seslenmiştir. 203 sözde yazar, çizer, aydın ve gazetecinin bildiri hazırlayıp yayınlamak yerine bu sorunu ele almalarında yarar olacaktır. Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir?

http://www.ankaramasasi.com/haber/1271046/mhp-genel-baskani-devlet-bahceli-ibbye-yuklendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.