ABB Meclisi'nde gerginlik

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker ile AK Parti Meclis üyesi Yasemin Çelik arasında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Meclis toplantılarına katılmaması nedeniyle tartışma yaşandı.
Ankara Masası
|
09 Mart 2022, Çarşamba - 19:01
ABB Meclisi'nde gerginlik

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker ile AK Parti Meclis üyesi Yasemin Çelik arasında CHP Etimesgut Meclis üyesi Ertan Işık'ın "Mansur Yavaş provokasyonlar nedeniyle bu Meclis'e gelmiyor. Gelmemesini destekliyorum. Yakışmıyor bu Meclis'e" sözleri nedeniyle tartışma çıktı.

Yasemin Çelik, kürsüde bulunan Beker'e "Ertan Bey'in önceki sözlerini tasvip ediyor musunuz? Büyükşehir Belediye Başkanı'nı bu Meclis'e yakıştıramadı ya tasvip ediyor musunuz?" diye sordu.

Adnan Beker de Çelik'e ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı ağır sözlerle eleştiren AK Parti Bekir Yıldız'ın sözlerinin doğru bulup bulmadığını söyledi.

Çelik, Ertan Işık'ın sözlerinde "Belediye başkanı konuşmazsa yanlış yapmaz, hata yapmaz" ifadelerini kullandığını belirterek "Konuşmada bir itiraf sezdim" dedi. Çelik sözlerine "Belediye başkanını bu Meclis'e yakıştırmamak büyük bir hakarettir. Başkanımız 4 aydır gelmiyor. Demek ki böyle bir talimat var." şeklinde devam etti.

Beker "Önceki belediye başkanları her Meclis'e geliyor muydu?" diye sordu.

İki arasındaki tartışma ABB Meclisi Başkanvekili Fatih Ünal'ın araya girmesiyle sonuçlandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1352641/abb-meclisinde-gerginlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.