Tuncer : “Nerede ilim adamının ahlakı, edebi, vakarı, heybeti? Yazıklar olsun!”

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bir süre sosyal medyada birlikte program yaptığı Serdar Tuncer’i Zeynep Işık Büyükbay’ı konuk ettiği gerekçesiyle eleştirdi. Tuncer de "Ben susuyorum sen linç peşindesin. Yazıklar olsun" sözleriyle tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
14 Mart 2022, Pazartesi - 16:50
Tuncer : “Nerede ilim adamının ahlakı, edebi, vakarı, heybeti? Yazıklar olsun!”

Cübbeli Ahmet Hoca ile TV Programcısı Serdar Tuncer arasında sosyal medya üzerinde konuk tartışması yaşanıyor.

“Bir inkar etmediği kaldı”

Cübbeli Ahmet Hoca, “Ya çarşaflılar dinliyormuş bu kadını. Şuursuz çarşaflılardır onlar. Efendi hazretlerimizin itikadı üzere olan şuurlu bir insan bu lafları söyleyeni dinler mi ya? Bir inkar etmediği kaldı. Kaderi de inkar etti.” sözleriyle Tuncer’in konuğu olan Büyükbay’a tepki gösterdi.

“Bunun vebalini ödeyemezler” diyerek Serdar Tuncer’i de hedef alan Cübbeli Ahmet Hoca, “Sen dini içerikli yayınlar yaparsan ve bu dini içerikli yayınlara katılanlar arasında böyle insanları çıkarırsan milleti zehirlersin. Milletin suyuna şimdi gitse zehir atsa da bütün İstanbul halkı içen, yıkanan, abdest alan herkes zehirlense ne kadar vebali varsa burada daha vebali var. O insanların bedenini zehirledi sen de ruhunu, kalbini, imanını zehirliyorsun.” ifadesini kullandı.

“Benim duruşumun ilme ihtiyacı var; hocanın ilminin şahsiyete”

Serdar Tuncer de sosyal medya hesabından Cübbeli Ahmet Hoca’ya “Bir ben kalmıştım… Benim duruşumun ilme ihtiyacı var; hocanın ilminin şahsiyete! Allah eksiklerimizi tamam eylesin!” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Tuncer daha sonra yaptığı paylaşımda, Cübbeli Ahmet Hoca’ya, “Akşam video çektin sustuk. Allah’a havale ettik. Bu gün kesip biçip orada burada paylaşmanın ne alemi var? Âlim(!)in kardeşlerine hakaret etmekten, Müslümanı Müslümana düşman etmekten başka bir işi olması gerekmez mi?” şeklinde seslendi.

“Yazıklar olsun!” diyerek adeta isyan eden Serdar Tuncer şu paylaşımı yaptı:

“Hatam varsa ara ikaz et, dinlemezsem ört o hatayı dua et. Yakışan bu değil miydi? Ben rating derdindeyim sen alimsin! Ben susuyorum sen sosyal medyada linç peşindesin. Bu mu ilimden anladığınız? Nerede ilim adamının ahlakı, edebi, vakarı, heybeti? Yazıklar olsun!

Cübbeli ve Tuncer arasındaki tartışma takipçilerine de yansıdı.

Tuncer’in takipçileri  “Her şeyin bir usulü vardır. Kafir teşhir eder gibi paylaşım yapmak da nedir?” sözleriyle Cübbeli Hocayı eleştirdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1361970/tuncer--nerede-ilim-adaminin-ahlaki-edebi-vakari-heybeti-yaziklar-olsun
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.