Ali Hikmet Akıllı: Tabanlarımıza seslenerek bölmeye çalışıyorlar

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, iktidarın 6'lı ittifakı bölmek için elinden geldiğini yaptığını belirtirken "İttifaktaki partileri solcuların kuyruğuna takılmakla, bizi de sağa kaymakla suçluyorlar. Bunlar aslında bizim tabanlarımıza yönelik söylemler" dedi.
Ecem Çetin
|
18 Mart 2022, Cuma - 14:36
Ali Hikmet Akıllı: Tabanlarımıza seslenerek bölmeye çalışıyorlar

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan  CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, iktidarın 6'lı ittifakı bölmek için adımlar attığını belirtirken "İktidar ittifaktaki partileri solcuların kuyruğuna takılmakla, bizi de sağa kaymakla suçluyorlar. Bunlar aslında bizim tabanlarımıza yönelik söylemler." dedi.

Akıllı şöyle devam etti;

"İstiyorlar ki, Cumhuriyet Halk Partisi tabanı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün ki izlediği çizgiye karşı çıksın. Bunlar bu çizgiden ayrılsın, bunlar bu çizgi de olmasın. Saadet Partisi'nin Gelecek Partisi'nin, Deva Partisi'nin veya Demokrat Parti'nin ve İYİ Parti'nin tabanına sesleniyorlar ki, CHP'nin kuyruğuna takılmayın, ayrı durun. Ayrı durdukları zaman hepimizin gücü zayıflayacak, sadece onların ki değil. Sonuçta bütün hedef, bu ittifakı bölmek. Bunun için partiler kurduruldu, bunun için televizyonlar kurduruldu, bunun için yayıncılar icat edildi. Bütün çaba, ittifakı bölüp, parçalamak. Neresinden parçalarız? Her ufacık şeyi kurcalıyorlar. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/1373144/ali-hikmet-akilli-tabanlarimiza-seslenerek-bolmeye-calisiyorlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.