AK Parti'nin gündeme getirdiği ring uygulamasıyla ilgili ABB'den yeni karar

ABB, AK Parti tarafından sık sık gündeme getirilen Sincan – Etimesgut – Elvankent ve Eryaman bölgelerindeki ring uygulamalarının kaldırılması konusunun UKOME'ye getireceğini bildirdi. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, düzenlemeyi destekleyeceklerini belirtirken, ulaşıma yapılan zamların da geri çekilmesi çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
02 Nisan 2022, Cumartesi - 14:03
AK Parti'nin gündeme getirdiği ring uygulamasıyla ilgili ABB'den yeni karar

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın katıldığı programlarda “Düşünsenize 9-10 TL'ye bir insan Sincan'dan Kızılay'a gider mi? Bu çok büyük bir cezalandırma” ifadeleriyle gündeme getirdiği Sincan – Etimesgut – Elvankent ve Eryaman bölgelerindeki ring uygulamasıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yeni bir adım adım attı. 

Konu gündeme alındı

ABB’nin konuya ilişkin yaptığı açıklamada Sincan – Etimesgut – Elvankent ve Eryaman bölgelerinde çalışan 5 adet metro ring hattının tekrar Kızılay-Ulus güzergâhında hizmet vermesi konusunun UKOME’de görüşüleceği bildirildi.

Hakan Han Özcan’dan zamları da geri çekin çağrısı 

ABB’nin kararının ardından yeni bir paylaşım yapan Özcan "Çağrılarımız sonucu Sincan ve Etimesgut’tan Ulus ve Kızılay’a direkt seferleri kaldıran Mansur Yavaş bu kararından geri adım attı" ifadelerini kullandı. Özcan, ulaşıma yapılan zammın da geri çekilmesini talep etti.

Özcan, UKOME’ye gelecek düzenlemeyi destekleyeceklerini belirterek şu metni paylaştı;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1405095/ak-partinin-gundeme-getirdigi-ring-uygulamasiyla-ilgili-abbden-yeni-karar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.