CHP'de korona alarmı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un ziyaretleri sırasında sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat etmedikleri ortaya çıktı. Adıgüzel, bu ziyaretten bir süre sonra korona testinin pozitif çıktığını duyurdu. Ayrıca partide kapalı mekanda gerçekleştirilecek toplantıların video konferans yöntemi ile yapılmasına karar verildi.
Ankara Masası
|
07 Eylül 2020, Pazartesi - 12:25
CHP'de korona alarmı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, sosyal medya hesabından dün paylaştığı mesajında koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bir süre izole olacağını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı, "Son 1 hafta içerisinde temasım olan herkesin test yaptırmasını önemle rica ediyorum. Maske ve hijyen kurallarına uyalım. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle." dedi.

İsmail Uygur (solda) 0nursal Adıgüzel (sağda)

Sosyal mesafesiz, maskesiz ziyaret

Bu açıklama ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Adıgüzel'in, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un ziyaretleri sırasında sosyal mesafe ve maske kurallarına dikkat etmedikleri ortaya çıktı. İsmail Uygur, ayrı ayrı ziyaretleri sırasında çekilen fotoğrafları 4 Eylül tarihinde sosyal medya hesabından paylaştı.


Kemal Kılıçdaroğlu (solda) İsmail Uygur (sağda) 


CHP'den korona kararı

Öte yandan CHP, Ankara'daki koronavirüs vaka sayılarındaki artış ardından kapalı mekan toplantılarının video konferans yöntemiyle yapılması yönünde karar aldı. Buna göre; bugünkü Merkez Yürütme Kurulu ve yarınki Parti Meclisi toplantıları Zoom üzerinden yapılacak.

Kapalı toplantılara virüs ayarı

CHP Genel Sekreteri Selen Sayek Böke imzasıyla MYK ve PM üyelerine gönderilen yazıda, “Ankara’da corona virüsün aşırı yaygınlaşmış ve salgının ivmelenmiş olması nedeniyle, kapalı mekan toplantılarının zoom üzerinden, video konferans yoluyla yapılması kararı alınmıştır” denildi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/147849/chpde-korona-alarmi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.