Kılıçdaroğlu'ndan kahve çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kahvelerin açık olmasına rağmen kağıt oynamanın yasak olmasına dikkat çekerek "Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz." dedi. CHP lideri her oyun için yeni kağıt açılabileceğini ifade etti.
Ankara Masası
|
22 Eylül 2020, Salı - 15:47
Kılıçdaroğlu'ndan kahve çıkışı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipler Birliği'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası kameraların karşısına geçen Kılıçdaroğlu, koronavirüs tedbirlerine değindi.

Kahvelerin açık olmasına rağmen kağıt oynamanın yasak olmasına dikkat çeken CHP lideri, "Hangi önlemlerin alınması gerektiğine bakar, uzmanlara sorar. Kahveler açık, güzel. Ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki: Her oyunda yeni, sıfır kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor." dedi.
Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışıyla ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu. Turan, paylaştığı mesajında "Sen çok yaşa Kemal Kılıçdaroğlu. Muhalefetin başından eksik olmayasın" ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/184660/kilicdaroglundan-kahve-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.