Sürekli: "100 günde İzmir trafiğini rahatlatacağım dedi. 1000 gün oldu ses yok"

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 100 günde İzmir trafiğini rahatlatacağım diyen Tunç Soyer’in 1000 gün geçmesine rağmen bir adım ilerleme kaydedemediğini söyledi. Sürekli, Soyer'in Seferihisar Belediyesi’ni batırdığını, İzmir Büyükşehir Belediyesi borçlarını da 3 yılda 4’e katladığını vurguladı.
Ankara Masası
|
09 Mayıs 2022, Pazartesi - 18:41
Sürekli: "100 günde İzmir trafiğini rahatlatacağım dedi. 1000 gün oldu ses yok"


Kerem Ali  Sürekli, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

İzmir kent içi ulaşımında büyük sıkıntı yaşandığını anlatan Sürekli, “111 noktada akıllı kavşak yapacağız, 3 battı çıktı yapacağız. İzmir trafiğini 100 günde rahatlatacağız. 3 yıl geçti, 1000 gün geçti, hiçbir şey yok.” dedi.

“ Battı çıktıdan vazgeçtiler. Nerede yapacaklardı? Basmane, Alsancak, Karşıyaka İskele ve hakikaten trafiği rahatlatacaktı. Vazgeçtiler, neymiş maliyet fazlaymış.” diyen Sürekli, “Siz bunu öngöremediniz mi?” diye sordu.

Sürekli şunları söyledi:

“Tunç Soyer, Seferihisar Belediyesi’ni iflas ettirdi”

“ Vaat yaparken bol keseden atıyorsunuz , boş vaatler. Biz bu filmi seyrettik . Nerede seyrettik? Seferihisar’da. 10 yıl seyrettik. Seferihisar iflas etti. Seferihisar iflas eden bir belediyedir. İflas eden bir belediyeydi büyük borçla devretti. Ve Seferihisar Belediyesi’nin çok büyük gayrimenkullerini sattı.”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin finansal yapısının da hızla bozulduğuna dikkati çekti.

Sürekli şöyle devam etti:

“İzmir Büyükşehir’in borcu 3 yılda 3 milyar TL’den 12 milyar TL’ye çıktı”

“Aynı alışkanlık İzmir’de devam ediyor. İzmir’de Tunç Soyer göreve geldikten sonra finansal yapı bozuldu. Borçluluk oranı çok yüksek. 12 milyarı geçti borcu. Devraldığında 3 milyara yaklaşıyordu borç. Bunun yanında da bine yakın gayrimenkul de satıldı. Büyük büyük gayrimenkuller de satılmaya devam ediyor.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1490943/surekli-100-gunde-izmir-trafigini-rahatlatacagim-dedi-1000-gun-oldu-ses-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.