Murat Köse: Yavaş, Yaşar Neslihanoğlu'nu Kılıçdaroğlu'na şikayet etti

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Yaşar Neslihanoğlu'nu sahte belgelerle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şikayet ettiğini öne sürdü.
Büşra Bayrak
|
13 Mayıs 2022, Cuma - 19:47
Murat Köse: Yavaş, Yaşar Neslihanoğlu'nu Kılıçdaroğlu'na şikayet etti

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi'nde dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın, ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu'nu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şikayet ettiğini söyledi.

Yavaş'ın ısrarıyla rütbe

"Mansur Bey’in referansı olduğu bir zabıta memuru Yenimahalle Belediyesinde çalışıyor." diye söze başlayan Köse yaşananları şöyle anlattı;

Bu zabıta, Mansur Bey’in referansıyla rütbe alıyor.

Gelen bilgilere göre ne Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ne de Yaşar Neslihanoğlu bu rütbeyi vermek istemiyor ama Yavaş’ın ısrarını da geri çeviremiyorlar.

Sonra ilerleyen zamanda, bu memurun ismi görevi sırasında bazı usulsüzlüklere karışıyor ve Yenimahalle Belediyesi konu hakkında soruşturma açıyor.

"Sahte belgeleri Yavaş'a veriyor"

Bu zabıta, kendi tabiriyle söyleyeyim Mansur Abi’sine gidiyor.

Ben seni savunduğum ve sevdiğim için beni görevden aldılar bana iftira attılar, aslında Yenimahalle Belediyesinde usulsüzlükler var deyip sahte belgeleri Sn Yavaş’a veriyor.

Sorumlu bir ABB Başkanının yapması gereken nedir. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı aramak değil midir? Ya da kendi grup başkan vekili araman sorman gerekmez mi?

Dosyalarla Kılıçdaroğlu'na gidiyor

Ama iftira o kadar içlerine işlemiş ki, ayak kaydırma çamur at izi kalsın anlayışı o kadar içlerine işlemiş ki Yavaş, teyit edilmemiş bu bilgilerle hazırlanan dosya ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gidip konuyu anlatıyor.

Tabi işin aslı sonradan ortaya çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu bakıyor böyle bir şey yok. Genel Başkan da zor durumda kalıyor.

Zaten duyduğum kadarıyla da bu zabıta başka bir konudan da ceza almış.

"Yavaş, belediye başkanını şikayet etmiş bir kişi"

Murat Köse sözlerini  "Yani hani o sosyal medyada sevgi pıtırcığı, adalet timsali gösterilen CHP’li Mansur Yavaş ortada hiçbir şey yokken CHP’li Yaşar Neslihaoğlu ve CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı’nı kendi genel başkanına şikayet etmiş bir kişi" diye bitirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1498709/murat-kose-yavas-yasar-neslihanoglunu-kilicdarogluna-sikayet-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Kemal
06 Ağustos 2022, 21:41
Sayın Köse imar dışı yapilasmalari yenimahallede gezer iseniz gördünüz. Mutahitler nasıl soyulmuş. Konuyu siz iyi araştırın. 10 tane mutahit vurgunu anlatıyor. Ses kayiti suç .halkı chp soyuyor.