Murat Köse: Ankara'yı Mamak'la değil Paris'le New York'la karşılaştırın

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Başkan Mansur Yavaş'ın büyükşehrin yaptıklarını Mamak'la karşılaştırdığını belirterek "Ankara'yı bir ilçe belediyesi ile değil, Paris'le, New York'la Moskova ile karşılaştırın" dedi.
Ecem Çetin
|
16 Mayıs 2022, Pazartesi - 19:34
Murat Köse: Ankara'yı Mamak'la değil Paris'le New York'la karşılaştırın

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 5. Oturumu 'nda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştirilerini yöneltti.

Önceki dönemden kalma projelerin ABB tarafından bir türlü tamamlamadığını aktaran Köse " 2 yılın sonunda 2024 tekrar buraya Cumhur İttifakı'nın bayrağını diktiğimiz de hepsini yapacağız." şeklinde konuştu.

"Gücünüz yetiyorsa onlarla karşılaştırın"

Köse, ABB'nin projelerini sürekli Mamak Belediyesi'yle karşılaştığını belirterek "Madem karşılaştırmak istiyorsunuz, bir ilçe belediyesi ile değil de keşke Paris ile, New York ile, Moskova ile karşılaştırsaydınız, gücünüz yetiyorsa" dedi.

Ankara'nın taşralaştığını, Başkent özelliğini kaybettiğini ifade eden Köse, üst geçitlerin, yolların, yeşil alanların çürüdüğünü söyledi.

" Üç yılda Ankara'da uluslararası ne yaptınız? "

ABB yönetimine yönelik "Hayal dünyasında yaşadığınız için bunları fark edemiyorsunuz" diyen Köse "Üç yılda Ankara'da uluslararası ne yaptınız? Ankara'nın marka değerini artıracak şekilde, şehirlerin rekabetle yarıştığı bir ortamda, dünya da siz ne yaptınız? Siz mevcut işleri yapmadınız ki, bunu yapasınız. Ama halkımız bunları hepsini biliyor. " diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1503934/murat-kose-ankarayi-mamakla-degil-parisle-new-yorkla-karsilastirin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.