"Çakal" hakareti gerginlik yarattı, Ahmet Davutoğlu camiye kaçırıldı!

Gelecek Partisi (GP) Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Malatya ziyaretinde gerginlik yaşandı. GP Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın Davutoğlu'na sitem eden bir vatandaşa ''çakal'' demesi tansiyonu yükseltince, Davutoğlu apar topar bir camiye kaçırıldı.
Mevlüt Peker
|
10 Haziran 2022, Cuma - 17:02
"Çakal" hakareti gerginlik yarattı, Ahmet Davutoğlu camiye kaçırıldı!

Gelecek Partisi (GP) Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Malatya ziyareti olaylı sona erdi. Battalgazi ilçe merkezinde esnaf ve vatandaş ziyareti sırasında bir vatandaşın "AK Parti'den keşke ayrılmasaydınız" sözüne Ahmet Davutoğlu, "Ben ayrılmadım, ihraç edildim" cevabını verdi.

Vatandaşın "Yazık oldu" sözünü "Memlekete yazık oldu değil mi?" olarak değiştiren Ahmet Davutoğlu'na bu kez de vatandaş, "Hayır size yazık oldu" olarak düzeltince partililer vatandaşa müdahale etmeye çalıştı.

Vatandaşın "Sayın Başbakanım" şeklindeki hitabına rağmen araya giren Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan'ın, vatandaşa "çakal" demesi ise, zaten gergin olan ortamın bir anda karışmasına neden oldu.

Vatandaşlar, kendisine hakaret eden Ahmet Ercan Uçkan'ın üzerine yürüyerek tepki gösterince Ahmet Davutoğlu apar topar camiye kaçırıldı.

Malatyalıların Ahmet Davutoğlu'nun peşinden camiye gitmesi ve toplandıkları cami önünde ''Sana hakkımızı helal etmiyoruz” şeklinde bağırmaları üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, olası bir problem yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri altında Battalgazi ilçesinden çıkarıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1566693/cakal-hakareti-gerginlik-yaratti-ahmet-davutoglu-camiye-kacirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.