Erbakan'dan 6'lı masa yorumu: İktidar gitsin de ne olursa olsun...

Partisinin Denizli 1. Olağan İl Kongresi'ne katılan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, "Bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla bir araya toplanmış bir 6’lı grup görüntüsü var. Masadakilerden hiçbir tanesinden ülkenin temel meseleleriyle ilgili her an gibi bir somut bir çözüm ortaya çıkmamaktadır." dedi.
Mevlüt Peker
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 15:09
Erbakan'dan 6'lı masa yorumu: İktidar gitsin de ne olursa olsun...

Yeniden Refah Partisi'nin Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Denizli 1. Olağan Kongresi'nde konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, geçen ay Yargıtay'ın yaptığı açıklamaya göre 1 ay içinde Türkiye’de en çok üye kaydeden partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Yaklaşık 15 bin üye kaydı yaparak geçen ay birinci parti olduk. Şuanda kadar ay bitmeden gençlik kollarımız 10 binin üzerinde yeni üye kaydetti, hanım kollarımız rekor kırdı, 12 bin 700 üye kaydetti. Gençlik kollarımıza ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bu ay eğer bu tempoyla gidersek neredeyse 30 bin üyeyi bu ay içerisinde kaydetmiş olacağız ki geçen ay kaydettiğimiz 15 bin üyeyi 2’ye katlamış olacağız. Allah’ın izniyle bu ayda geçen ay olduğu gibi Türkiye’de en çok üye kaydetme alanında şampiyon olacağız. Yeniden Refah’ta şampiyon olacak Allah’ın izniyle. Yargıtay’daki resmi üye sayımız 240 bini aştı. İnşallah Eylül ayına kadar en geç yılsonuna kadar 500 bin üye seviyesine ulaşacağız. Aylık 30 bin üye kaydı hızıyla gidersek 500 bin üye sayısına ulaşmamız çok fazla zaman almayacak.”

“Ne olursa olsun diye toplanmış 6’lı grup görüntüsü var”

Fatih Erbakan, 6'lı masa ile ilgili yorumunda ise, bu iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla bir araya toplanmış 6’lı grup görüntüsü olduğunu belirterek, masada oturanlardan hiçbirinin, Türkiye'nin temel meseleleri ile ilgili herhangi bir somut çözüm ortaya koymadığını, böyle bir ortamda insanların
umut olarak gördüğü YRP'ye akın akın geldiğini söyledi.

Fatih Erbakan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olarak görülmekteyiz. Milletin derdiyle dertleneceğiz, kaynak paketlerimiz hazır, projelerimiz hazır hepsinden de önemli makam ve rakam için değil Allah rızası için çalışan kadrolarımız var. 81 İlimize 681 Refah projesiyle işsizimize iş ve aş imkanı var."

Kongre sonunda oy kullanımına geçildi ve il başkanı ile delegeler belirlendi. Denizli Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1572728/erbakandan-6li-masa-yorumu-iktidar-gitsin-de-ne-olursa-olsun
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.