Yetkin Öztürk: “Kendi Meclis üyesi Murat Köse’ye çete lideri dedi”

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni kabile yönetiyor iddialarına sert çıktı. Öztürk, “Murat Bey’e tavsiyem başka yerlere bir şeyler yakıştırmadan önce kendi kapısının önünü süpürsün. Kendisinin meclis üyesi AK Parti Meclis üyesi Esra Hanım geçtiğimiz hafta kürsüden kendisinin çete lideri olduğunu söyledi. Kabilenin Mamak’ta olduğunu söyledi” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 22:20
Yetkin Öztürk: “Kendi Meclis üyesi Murat Köse’ye çete lideri dedi”


Yetkin Öztürk Ankara Masası Gündem programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Fatih Atik’in Mamak Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Grupbaşkanvekili Murat Köse’nin, “ABB’yi kabile yönetiyor” şeklindeki iddialarını hatırlatması üzerine Öztürk, “Yok öyle bir şey” diyerek tepki gösterdi.

Yetkin Öztürk, “Murat Bey’e tavsiyem başka yerlere bir şeyler yakıştırmadan önce kendi kapısının önünü süpürsün” şeklinde konuştu.

Öztürk şöyle devam etti:

“Kendi Meclis üyesi Murat Köse’ye çete lideri olduğunu söyledi”

“Kendisinin meclis üyesi AK Parti Meclis üyesi Esra Hanım geçtiğimiz hafta kürsüden kendisinin çete lideri olduğunu söyledi. Çetelerin yönettiğini söyledi. Kabilenin Mamak’ta olduğunu söyledi. Bunu biz söylemedik AK Parti Mamak Meclis Üyesi Esra Hanım söyledi. Dönecekler Esra Hanıma önce kendi hesaplaşmalarını kendileri yaşayacak bizlik bir şey yok. Bizim meclis üyemiz değil, AK Parti’nin meclis üyesi.”

“Çamur atmadan önce dönecek kendisine bakacak”

“Murat Köse birilerine çamur atmadan önce dönecek kendisine bakacak hani eskiden çocuklarımıza öğretirdik ya yaya geçitlerinde önce sağa bak sonra tekrar sağa bak diye dönecek dönecek kendisine bakacak. Baktığında görecek çeteleşmenin ne olduğunu.”

“Mansur Bey’in belediyesinde öyle bir çeteleşme söz konusu değil”

“Mansur Bey’in belediyesinde öyle bir çeteleşme vesaire söz konusu değil. Burada maalesef iyi giden bir şeyleri birileri de bazı şeyleri yakıştırmak için bunu yapıyorlar. Varsa çok net iktidar onların elinde arkadaş o zaman götür dosyanı sun, de ki; Büyükşehir Belediyesinde ben grup başkanvekiliyim aynı zamanda Mamak Belediye başkanıyım. Adliye orası götürürsün dosyanı teslim edersin burada bir paralel yapılanma var, burada çeteler var kardeşim dersiniz. Niye sunmuyorsunuz?”

“Siyasetin de bir çıtası olmalı”

İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, böyle bir tavrın yakışık almadığını vurguladı.

“Siyasetin de bir çıtası olmalı” diyen Öztürk şunları söyledi:

“Yani olur mu o insanların resimlerini koyuyorsunuz, isimlerini koyuyorsunuz onlar aile babası değil mi hepsinin çoluğu çocuğu var, hepsinin iffetine yakışık alır mı böyle bir şey? Siz siyasetçisiniz elinize alıp bir sopayla şu şucu, şu şucu diye nedir bu yani? Böyle bir şeyi ben kabul edilir bulmuyorum kime yapılırsa yapılsın siyasetin de bir çıtası olmalı. O çıtanın altına indiren kişi bir de belediye başkanıysa vah halimize.”

“Murat Köse’yi daha seviyeli olmaya davet ediyorum”

“ O yüzden bence o çubuğu almalı kendi gözlerine doğru böyle iyice bakıp meşhur ışıltılar var ya o ışıltıları kendi içlerinde arasınlar. Tekrar söylüyorum 3-5 gün önce kendi meclis üyesi çete lideri, çetelerin, çeteleşmelerin yapılaşmaların Mamak Belediyesi’nde olduğunu söylediler. Büyükşehir ‘de de varsa alırlar dosyalarını götürürler savcılığa teslim ederler. Hukuk gereğini yapar. Laf salatasıyla bu iş olmaz. Burada Murat Köse’yi daha seviyeli olmaya davet ediyorum.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1643504/yetkin-ozturk-kendi-meclis-uyesi-murat-koseye-cete-lideri-dedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.