Yavaş'ın özel kalemi Arslan'dan Hakan Han Özcan'ın iddialarına yanıt...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan, "Hakan Han Özcan, dün 'vakıflara verilen 36 milyon TL nerede?' diye sormuş. Ne grubundan ne de kendi dönemlerinden haberi var belli ki. Halbuki bizim futbol kulübü ya da TV kanalı açtığımız bir çocuğumuz da yok!" dedi.
Zeliha Demirci
|
08 Temmuz 2022, Cuma - 00:05
Yavaş'ın özel kalemi Arslan'dan Hakan Han Özcan'ın iddialarına yanıt...

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, dün Gündem Özel programında Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in ve Gazeteci Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı.

Özcan yayında, Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) 36 milyonu para aktardığı ve derneklerin arasında da HDP tarafından oluşturulan Güneşin Kadınları Vakfı'nın olduğunu iddia etti.

Özcan'ın bu iddialarına ABB'den yanıt gecikmedi. ABB Özel Kalem Müdürü Yüksel Arslan sosyal medya hesabından, "AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, dün 'vakıflara verilen 36 milyon TL nerede?' diye sormuş. Ne grubundan ne de kendi dönemlerinden haberi var belli ki. Halbuki bizim futbol kulübü ya da TV kanalı açtığımız bir çocuğumuz da yok!" açıklamasında bulundu.

Bahse konu olan paranın nelere harcandığını anlatan Arslan şöyle kaydetti:

"O para kendisinin "Grup Başkanı" olarak yer aldığı MECLİS KARARIYLA, KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE 247 adet amatör spor kulübü ile ülkemize büyük gururlar yaşatan, binlerce sporcu yetiştiren, İstiklal Marşı'mızı okutan ASKİ Spor, EGO Spor, Ankara BBSK ve FOMGET kulüplerimize harcandı.

Binlerce gencin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasından mı yoksa ülkesine faydalı vatan evlatları olarak yetişmesinden mi rahatsız oldunuz? Dün Meclis'te konu açıklığa kavuşmasına rağmen neden kirli siyasete devam ediyorsunuz?

Merak etmeyin, bizim oğlumuza spor kulübü kurup milyonları aktaracak bir ahlakımız yok. Merak etmeyin, bizim kul hakkına girmeye niyetimiz yok. Merak etmeyin, bizim iftiralara karnımız tok. Size jelibon rezerviniz ile mutluluklar dileriz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1643699/yavasin-ozel-kalemi-arslandan-hakan-han-ozcanin-iddialarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.