Genç kızların arkasından videolarını çeken sapık böyle yakalandı

Genç kızları arkalarından takip ederek video kaydı alan 41 yaşındaki ahlaksız hem güvenlik kameralarına hem de çevredeki duyarlı bir vatandaşa yakalandı. Karakolda itirafta bulunan ahlaksız adamın cep telefonundan genç kızların görüntüleri çıktı. A.E. isimli şahıs savcı tarafından serbest bırakıldı.
Mevlüt Peker
|
15 Temmuz 2022, Cuma - 14:18
Genç kızların arkasından videolarını çeken sapık böyle yakalandı

Ahlaksızlık, dün akşam saat 21.30 dolaylarında Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Aşağı Hisar Mahallesi Hisar Caddesi kaldırımında yaşandı.

Bir genç adam, motosikletiyle seyir durumundayken genç kızların arkasındaki kişinin telefonla sürekli çekimler yaptığını fark etti. Emin olmak isteyen genç adam şahsın kızları takip ederek onları videoya alıp almadığına baktı ve emin olduğu anda müdahalede bulundu. Arkalarındaki sesleri duyan kızlar korkuyla bağırırken, çevredeki vatandaşlar zanlının üzerine yürüdü. Vatandaşların zanlıyı linç etmesini ise olay yerine gelen polis ekipleri engelledi.

İsminin A.E. olduğu belirtilen zanlı, olay yerinde kendisini darp edenlere “bir hata yaptığını, bir daha böyle bir şey yapmayacağını” söyledi. Zanlı götürüldüğü Manavgat Emniyet Müdürlüğü Şelale Polis Karakolunda suçunu kabul etti. Ayrıca zanlının cep telefonundan genç kızlara ait görüntüler çıktı.

Görüntüsü kaydedilen genç kızlardan biri ise babasıyla beraber karakola geldi ve şikayette bulundu. Ahlaksızlığa müdahale eden genç adam da karakolda “şahit” sıfatıyla ifade verdi.

41 yaşındaki zanlı A.E.’nin genç kızları arkalarından takip ederek cep telefonuyla görüntülerini çektiği ve sağduyulu gencin motosikletiyle sapığı takip ettiği anlar, cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. A.E., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1656123/genc-kizlarin-arkasindan-videolarini-ceken-sapik-boyle-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.