Cem Muhammed’in teyzesinden şok eden ifade

Öz yeğeni Cem Muhammed A’yı çöp eve kilitleyen teyze Kamuran Pınar A.’nın ifadesi şok etti. Kamuran Pınar A. ifadesinde "Cem Muhammed 1 yaşından bu tarafa beni annesi olarak biliyordu. Gerçeği 3-4 ay önce tesadüfen öğrenince bu hâle geldi" iddiasında bulundu.
Mevlüt Peker
|
26 Temmuz 2022, Salı - 12:43
Cem Muhammed’in teyzesinden şok eden ifade

Bursa Nilüfer'e bağlı  Görükle Sakarya Mahallesi'ndeki bir apartmanın 19 numaralı dairesinden bir dram çıkmış, olay Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

İki yıl boyunca Bursa’nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'ndeki bir çöp evde kilit altında tutulan ve yaşaması bile mucize olarak görülen 9 yaşındaki Cem Muhammed’in tutuklanan teyzesi Kamuran Pınar A’nın hakim karşısında verdiği ifade ortaya çıktı.

İstanbul’da el sanatları branşında 15 senedir usta öğreticilik yaptığını, 2013 senesinden bu tarafa da kızı ile beraber Bursa’da yaşadığını söyleyen Kamuran Pınar A, şunları anlattı:

"Cem Muhammed’in de ihtiyaçlarını ben karşılıyordum. Bursa’da görev yapan avukat T.P. ile 3-4 ay önce telefonda Cem Muhammed’in artık büyüdüğünü, beni annesi olarak bildiğini, gerçek annesini artık tanıması gerektiğini, okula başlaması gerektiğini konuştuğum sırada Cem avukatla konuşmamı duydu ve bu tarihe kadar yemek yememeye başladı.

Sadece hoşuna giden fast-food ürünleri yiyordu. Olay günü polisler benim ve kızımın ifadesi olduğunu söyleyerek polis merkezine çağırdı. Ben de Cem Muhammed’in agresif hareketler yapacağından şüphelendiğim için üzerine odanın kapısını kilitleyerek evden ayrıldım. Cem’in bu kadar zayıf olması bu yüzdendir. Ayrıca Cem Muhammed kesinlikle kendisine yaklaştırmadığı için tırnakları ve saçları uzamıştır. Benim valizim olmadığı için eşyalarımı çöp poşetine koymuştum. Dosyada bulunan fotoğraflardaki poşetlerin hepsi çöp değildir. Çok az miktarı çöptür. Onun dışındaki poşetlerde kendi eşyalarımız bulunmaktadır. Üzerime atılı suçları kesinlikle kabul etmiyorum."

Kamuran Pınar A’nın avukatı da teyze ve kızına ait el konulan telefonların incelenip teyzenin Cem Muhammed’in artık annesini tanıması gerektiğine dair telefon görüşmesi yaptığı ileri sürülen avukat T.P.’nin şahit olarak dinlenmesi ve Cem Muhammed’in öz annesi Yasemin A’nın tıbbi kayıtlarının dosyaya eklenmesini talep etti.

Teyzenin avukatı, Kamuran Pınar A’nın annesini yitirdikten sonra stres bozukluğu yaşadığı için psikiyatriye sevkini talep etti.

Muhammed Cem’in de beyanının alınmasını ve teyzenin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep eden müdafi avukatı, aksi hükümlerin oluşması hâlinde adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını istedi.

5 saat süren mahkeme sonucunda “küçük çocuğa eziyet” ve “hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından tutuklanan teyze Kamuran Pınar A, polis ekipleri tarafından geniş güvenlik tedbirleri altında cezaevine gönderildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1674101/cem-muhammedin-teyzesinden-sok-eden-ifade
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.