AK Parti'nin sahada yürüteceği 3 ayaklı seçim stratejisi

Ak Parti 2023 seçimi hazırlıklarına hız verirken saha çalışmalarında, yatırımlar, koalisyon dönemlerindeki olumsuzluklar ve gençlere eski Türkiye'nin anlatılacağı öğrenildi.
Ankara Masası
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 11:41
AK Parti'nin sahada yürüteceği 3 ayaklı seçim stratejisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partililerle yaptığı görüşmede, 2023 seçimi propagandası ve stratejileri kapsamında talimat verdiği öğrenildi.

Bu kapsamda sahaya inece AK Parti teşkilatlarının 3 ayaklı bir çalışma yürüteceği belirtildi.

Eski Türkiye karşılaştırması

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; AK Parti kurmayları 20 yıllık iktidar döneminde gerçekleşen ekonomik ve demokratik kazanımları, eski dönemle kıyaslayarak halka anlatacak. Ülkenin geldiği noktanın altı çizilecek.

Gençlere yönelik çalışma

AK Parti'nin seçimde önemli rol oynaması beklenen gençlere yönelik de çalışma yapacağı belirtildi. Önceki dönemde yaşanan sıkıntılar  kapsamlı ve görsel anlatımla gençlere aktarılacak.

Vatandaşa, "Dünyanın siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılandığı bir süreçte Türkiye'yi hak ettiği konuma biz getirdik, devamını da biz getirebiliriz. Aksi takdirde Türkiye çok şey kaybedebilir." denilecek.

Koalisyon vurgusu

Haberde altılı masa çalışmalarına yönelik koalisyon vurgusu yapılacak. Koalisyon yönetiminde Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılar anlatılacak.

"Koalisyon dönemlerinin Türkiye'ye maliyetiyle, bölgedeki devletlerin güçlü yönetim eksikliği sebebiyle ödediği acı bedeller ortada" mesajı verilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1680542/ak-partinin-sahada-yurutecegi-3-ayakli-secim-stratejisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.