Ümit Özdağ: “ÖSYM’yi Kasaplar Odası’na bağlayalım Çünkü Türk gençliğinin geleceğini katlediyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı , KPSS sorularının sızdırıldığı iddialarına tepki gösterdi. Özdağ, “ÖSYM’yi Kasaplar Odası’na bağlayalım. Çünkü ÖSYM de Türk gençliğinin geleceğini katlediyor.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 10:40
Ümit Özdağ: “ÖSYM’yi  Kasaplar Odası’na bağlayalım Çünkü Türk gençliğinin geleceğini katlediyor”

Ümit Özdağ, KPSS sorularının sızdırıldığı iddialarının ardından tepkilerin odağındaki ÖSYM önüne giderek basın açıklaması yaptı.

Özdağ, açıklamasında, “Arkadaşlar Kasaplar Odasında kasaplar büyük ve küçükbaş hayvanların kesimiyle ilgili  organize oluyorlar. ÖSYM’yi Kasaplar Odası’na bağlayalım. Çünkü ÖSYM de Türk gençliğinin geleceğini katlediyor. Yeter artık. Bir değil, iki değil, üç değil beş değil yıllardan beri böyle devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

“Gençliğin heyecan ve umudunu yitirdiği bir döneme girdik”

“ Hiç kimsenin hiçbir şeye inancının kalmadığı ve bundan dolayı gençlerin Türkiye ile ilgili heyecanlarını ve umutlarını yitirdiği bir döneme girdik.” diyen Özdağ şöyle devam etti:

“Devletin yaptığı sınavdaki yolsuzluğu sınava girenler açığa çıkarıyor”

“ Devletin yaptığı sınavda yolsuzluk olur mu? Ama oluyor. Bu fark edildi. Kim fark etti? Devlet mi fark etti? Hayır. Sınava girenler fark ettiler ve onlar açığa çıkardılar.”

“Sınav sorularını hazırlayan dershane ÖSYM’den başka ihaleler almış”

“ Sonra öğreniyoruz ki, bu dershanenin, bu sınav sorularını hazırlayan dershanenin sahibi ÖSYM’den ayrıca başka ihaleler almış. Ne kadar büyük bir tesadüf. Hem gençlerimizin hayatını karartıyorlar hem de zenginleşiyorlar.”

“Polis gerçek suçluları yakalasın”

“ Özetle bu yaşanan rezalete karşı artık herkesin ayağa kalkmasının ve yeter artık demesinin vakti geldi. Polis gerçek suçluları yakalasın. Suçluların peşinden giden  ve Türk halkına suçlunun kim olduğunu göstermeye çalışan Zafer Partisi’nin önüne Hatay’da , Kilis’te, şimdi burada ÖSYM’nin önünde engel çıkartmaktan vazgeçsinler

http://www.ankaramasasi.com/haber/1692958/umit-ozdag-osymyi-kasaplar-odasina-baglayalim-cunku-turk-gencliginin-gelecegini-katlediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.