Mehmet Yılmazer'den CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın'la ilgili rüşvet iddiası

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, dün istifa ettiğini açıklayan CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın'ın rüşvet istediği gerekçesiyle görevinden alındığını iddia etti.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2022, Cumartesi - 11:25
Mehmet Yılmazer'den CHP Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın'la ilgili rüşvet iddiası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mamak İlçe Başkanı Uğur Açıkalın görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer'den çarpıcı bir iddia geldi.

Yılmazer, Açıkalın'ın istifa etmediğini, Açıkalın'ın bir vatandaştan Ankara Büyükşehir Belediyesinde iş vaadiyle rüşvet istediği ses kaydının genel merkeze ulaşmasıyla görevinden alındığını öne sürdü.

"Ses kaydı Oğuz Kaan Salıcı'ya iletildi"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a konuya ilişkin sorular yönelten Yılmazer şu paylaşımlarda bulundu;

CHP Mamak İlçe Başkanı görevden alındı.
Kulağımıza gelen bilgiler var.
Sayın Mansur Yavaş, bu bilgiler doğru mu?
BELPLAS’ a genel müdür olarak atadığınız Adnan Demirci ile, CHP Mamak İlçe Başkanı’nın insanları para karşılığı işe koydukları doğru mu?

Kendisinden rüşvet istenen bir vatandaşın ses kaydı alıp, Oğuz Kaan Salıcı’ya ilettiği, Salıcı’nın olay duyulmasın diye hızla CHP İlçe Başkanını görevden aldırdığı doğru mu?

Mansur Yavaş'a sorular

Sayın Mansur Yavaş, sizin atadığınız genel müdür, sizin partiniz CHP’ nin ilçe başkanıyla birlikte insanlardan para alıp sizin yönettiğiniz belediyeye işe alıyor. Bu konuda bir açıklamanız var mı?

Sayın Mansur Yavaş,açıklama yerine dün gece Ahlatlıbel tesislerinde Alper ve Adnan Demirci ile yaptığınız toplantıda konuşmayalım, üstünü kapatalım kararı mı aldınız?

http://www.ankaramasasi.com/haber/1696510/mehmet-yilmazerden-chp-mamak-ilce-baskani-ugur-acikalinla-ilgili-rusvet-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.