CHP'li Ali Hikmet Akıllı, Mamak'ta elektriği kesilen vatandaşın itiraf videosunu paylaştı

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriği kesildiği için ziyaret ettiği vatandaşın açıklama videosunu paylaştı. Videoda, "Mamak Belediyesinden evimi tekrar incelemeye geldiler. Aradan 2 ay geçti ne gelen var ne giden. Buradan tüm Türkiye’ye sesleniyorum, bunlar insanları sömürüyor, insanları kandırıyor." ifadeleri dikkat çekti.
Zeliha Demirci
|
07 Ağustos 2022, Pazar - 21:04
CHP'li Ali Hikmet Akıllı, Mamak'ta elektriği kesilen vatandaşın itiraf videosunu paylaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz nisan ayında Mamak'ta elektrik faturasını ödeyemediği için kesilen İbrahim Öztürk’ün evini ziyaret etmişti. 24 Haziran tarihinde de CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “AKP, Genel Başkanımız gittiği elektriği kesik vatandaşların peşinde. Keçiören’den sonuç alınamayınca, ev sahibine baskı yaparak Mamak’taki yurttaşı evinden çıkartılmasını sağladılar. Şimdi de para teklif ederek ortada mizansen olduğunu söyletmeye çalışıyorlar. Mızrak çuvala sığmaz ki!” şeklinde paylaşımında bulunmuştu.

Akıllı, bugün ise İbrahim Öztürk’ün itiraf videosu ile paylaştı. Akıllı’nın, “İktidarın, Genel Başkanımızın ziyaret ettiği elektriği kesik vatandaşlara yaptığı baskıyı 24 Haziran’da söylemiştik! Bu baskıdan sonuç aldıkları anlaşılıyor. Ama gerçek, tam da o baskılar sırasında çekilen bu videoda yer aldığı gibi. Elektrikler kesikti… İktidar partisi, rüşvet istediği iddia edilen Mamak Belediye Başkanı ile ilgili işlem yapmak yerine, bunu ortaya çıkaran ve milletvekili adaylığı gerekçesiyle istifa eden ilçe başkanımızı ve bizi itibarsızlaştırarak gündemi değiştirmeye, rüşvet iddiasını gölgelemeye çalışıyor.” notunu düşerek paylaştığı videoda Öztürk şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin güzel insanları. Ben İbrahim Öztürk. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Genel Başkanımız, Mamak’ta evime ziyarete geldi. Ev sahibim, ‘Benim evime nasıl Kılıçdaroğlu’nu getirirsin. Evimi pazartesiye kadar boşalt’ dedi. Bunun haricinde daha üst liderlerden, adamlarından telefonlar geliyor, baskılar geliyor; ‘Evini boşalt’, ‘Bunlar geldi gitti sizin için ne yaptı, neler yaptı’, ‘Biz yapacağız her şeyini bak geldiler gittiler, oyun yazdınız, senaryoyu kurdun çektin gittin, belediyemizi kötüledin.’ diye. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu gittikten sonra Mamak Belediyesinden evimi tekrar incelemeye geldiler. Aradan 2 ay geçti ne gelen var ne giden. Buradan tüm Türkiye’ye sesleniyorum, bunlar insanları sömürüyor, insanları kandırıyor. İnsanların duygularıyla oynuyor, geleceğiyle oynuyor. Evimi boşalt diyorlar, genel merkezden arıyorlar, iktidardan arıyorlar, beni sıkıştırıyorlar. Bunları gün yüzüne çıkartıyorum, benim elektriğim kesikti. Bir buçuk aydır ödeyememişim. Sayın Genel Başkanım geldikten sonra elektriğim ödendi. Olur da iktidara geldiği zaman neler açıklanıyor, ne rakamlar söyleniyor o zaman herkes duyar...”

Videonun tam hali...

http://www.ankaramasasi.com/haber/1698432/chpli-ali-hikmet-akilli-mamakta-elektrigi-kesilen-vatandasin-itiraf-videosunu-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.