Ankaralı siyasilerden Eren Bülbül paylaşımı

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 11 Ağustos 2017'de teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ün şehit edilişinin 5'nci yıl dönümünde Ankaralı siyasiler 'iyi ki varsın Eren' paylaşımlarında bulundu.
Ecem Çetin
|
11 Ağustos 2022, Perşembe - 10:34
Ankaralı siyasilerden Eren Bülbül paylaşımı

Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateş sonucu şehit olan Eren Bülbül’ün şehit edilişinin 5. yıl dönümünde siyasilerden peş peşe paylaşımlar geldi.

İşte o paylaşımlar; 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, " İyi ki varsın Eren. Şehadetlerinin 5. yılında Jandarma Astsubayımız Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ü saygı ve rahmetle anıyorum." 

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin," 5 yıl önce bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit olan yiğit kardeşimiz #ErenBülbül’ü rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun… #İyikiVarsınEren" 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, " #İyikiVarsınEren 5 yıl önce hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan yiğit evladımız #ErenBülbül ve Jandarma Başçavuşumuz #FerhatGedik'i rahmetle anıyorum."

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, " Şehadetlerinin 5. yılında Jandarma Astsubayımız Ferhat Gedik ve kahraman Eren Bülbül’ü saygı ve rahmetle anıyorum. #İyiKiVarsınEren" 

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, " Bir destansın sen... İyi ki varsın Eren..." 

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, " 11 Ağustos 2017'de Trabzon Maçka’da, teröristlerle girilen çatışmada Şehit düşen J. Asb. Kd. Bçvş. Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ü şehadetlerinin 5. yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. #iyikivarsınEren" 

Deva Partisi Ankara İl Başkanı Ali Güven, "Yaşasaydı 20 yaşında olacaktı…#İyikiVarsınEren"

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, " “Yıldızsın, aysın, Eren iyi ki varsın.” Şehadetinin sene-i devriyesinde Jandarma Astsubay Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ü saygı ve rahmetle anıyorum. #ErenBülbül #İyikiVarsınEren"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1707646/ankarali-siyasilerden-eren-bulbul-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.