Keçiören’den ücretsiz çekim platosu

Keçiören Belediyesi, Keçiören ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi’nde 20 dönümlük alana kurulu olarak ücretsiz hizmet vermeye başlayan “Aromatik Bitkiler Bahçesi Çekim Platosu”, barındırdığı kekik, gül ve lavantalarla fotoğraf meraklılarının uğrak yeri olacak. Plato, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok tarafından 19 Ağustos Cuma günü açılacak.
Mevlüt Peker
|
17 Ağustos 2022, Çarşamba - 14:59
Keçiören’den ücretsiz çekim platosu

Rengârenk çekim platosunda insanların arzu ettiği gibi poz verip fotoğraf çektirebileceğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Lavanta ve güllerle süslenmiş çekim platomuzu tüm vatandaşlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunuyoruz. ‘Kır Konseptli’ çekim platomuzdan dünya evine yeni giren veya girecek olan çiftlerimiz, ailesiyle birlikte anı ölümsüzleştirmek isteyen fotoğraf tutkunları istifade edecek. Mis kokulu bir ortamda doğa ile baş başa mutluluklarını ölümsüzleştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı bahçemize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Turgut Altınok, 19 Ağustos 2022 Cuma günü saat 18.30’da yoğun katılımla gerçekleştirilecek “Aromatik Bitkiler Bahçesi Çekim Platosu”nun açılışına tüm Ankaralıları ve Keçiörenlileri davet etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1719901/keciorenden-ucretsiz-cekim-platosu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.