Babacan,''Müsait bir yerde onları indireceğiz''

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Nevşehir'de 2023 seçimleri ile ilgili konuştu. Babacan İktidarı eleştirerek, ''Müsait bir yerde onları indireceğiz'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
30 Ağustos 2022, Salı - 12:02
Babacan,''Müsait bir yerde onları indireceğiz''

Nevşehir'i ziyaret eden DEVA Partisi lideri Babacan esnafla bir araya geldi, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve altılı masa çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Anayasayı bir parti kendi başına değiştirecek sayıyı bulamıyor hiçbir zaman. Siyasi tarihimizde hiç olmamış." diyen Babacan, altılı masa çalışmalarına ilişkin "Anayasa değişikliği illa uzlaşma gerektiriyor. Biz o uzlaşmayı seçimden önce oluşturduk ki seçimden sonra memleket vakit kaybetmesin” ifadelerini kullandı.

''Müsait bir yerde onları indireceğiz''

Vatandaşların ve esnafların sorunlarına değinen Babacan'a, KPSS’yi kazanmış ama mülakatta elenmiş bir atanamayan öğretmen annesi, Ali Babacan’a atanamayan öğretmenler sorununa çözüm bulunması için çağrı yaptı. 

Hepsinin farkındayız. KPSS’de kazanıyorlar ama mülakatta eleniyorlar. Biz mülakatı kaldıracağız diyen DEVA lideri, “O dönem bitiyor. Müsait bir yerde onları indireceğiz, devam edeceğiz” diyerek yanıt verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1743702/babacanmusait-bir-yerde-onlari-indirecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.