Babacan, "Fiyakalı jübile yapmaya hazırlanıyoruz"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin haftalık değerlendirme toplantısında konuştu. Seçim tarihi üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atıfta bulunan Babacan, "Erdoğan'a fiyakalı jübile yapmaya hazırlanıyoruz" dedi.
Onur Çetinkaya
|
25 Ocak 2023, Çarşamba - 14:45
Babacan, "Fiyakalı jübile yapmaya hazırlanıyoruz"

Partisinin haftalık değerlendirme toplantısında kameralar karşısına geçen Demokrasi ve Atılım Partisi lideri Babacan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Fiyakalı jübile yapmaya hazırlanıyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs tarihini işaret etmesiyle seçim hazırlıkları da o tarihe göre planlanmaya başladı.

DEVA Genel Başkanı Babacan da seçim tarihi üzerinden Erdoğan'a seslendi.

Henüz kesinleşmese de seçim tarihi 14 Mayıs olarak ilan edilmiş durumda. Konu 14 Mayıs olunca insan 1950'yi hatırlamadan geçemiyor diyen Babacan, Biz 73 sene sonra yine 'Yeter' diyoruz. Muhalifleri destekleyen vatandaşlara yapılanlar artık yeter. Ve ekliyoruz; adaletsizliğe yeter, ayrımcılığa yeter diyoruz. 3Y'ye yeter diyoruz.14 Mayıs'ta Sayın Erdoğan'a fiyakalı jübile yapmaya hazırlanıyoruz. Tüm dostlarımıza bir çağrı yapmak istiyorum. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Gidin oyunuzu kullanın. Allah, doğrunun yardımcısıdır.  14 Mayıs, hepimizin bayramı olacak. Türkiye'nin bayramı olacak." ifadelerini kullandı.

"Siyasete girerken tek bir yüzüğüm var dediniz. Sonra ne oldu?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlere değinen Babacan,   "Ben DAVOS' tayken arkamdan atmış tutmuş. Zannediyor ben bundan utanacağım. Çocuk bezi satmak, ev tekstili satmak gocunulacak bir şey mi? Hayatımın her alanında çalıştım. Boğazımdan tek haram lokma geçmedi. Bundan şeref ve onur duyarım. Siyasete girerken tek bir yüzüğüm var dediniz. Sonra ne oldu? Müteahhitliğe soyundunuz, kendinizi ekonomist sandınız da ne oldu? Hem kendinize hem de ülkemize yazık ettiniz." diye yanıt verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2063795/babacan-fiyakali-jubile-yapmaya-hazirlaniyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.