Ayhan Sefer Üstün'den Metin Külünk'e çağrı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk'ün "AK Parti arınmak zorunda" ifadelerine ilişkin "Arınmak istiyorlarsa ilk iş olarak , şüpheli sıfatı ile haklarında suç duyurusu yapılan olaylarla ilgili olarak savcıya gidip ifade vermekle başlayabilirler" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
02 Eylül 2022, Cuma - 11:56
Ayhan Sefer Üstün'den Metin Külünk'e çağrı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Ak Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, son dönemdeki rüşvet iddiaları ve peş peşe gelen istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Külünk iddiaların ardından sokağın arınma istediğini belirterek , " İddiaları görmezden gelemeyiz. Bu bir arınma fırsatı. Ak Parti bu arınmayı yapmak zorunda. Başarmak zorundayız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. İnsanlığın buna ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

"Savcıya gidip ifade vermekle başlayabilirler"

Külünk'ün gündem olan açıklamalarına ilişkin Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'den dikkat çeken bir çağrı geldi.

Sefer Üstün "Arınmak istiyorlarsa ilk iş olarak , şüpheli sıfatı ile haklarında suç duyurusu yapılan olaylarla ilgili olarak savcıya gidip ifade vermekle başlayabilirler…" paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1754004/ayhan-sefer-ustunden-metin-kulunke-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.