Akşener'den HDP'ye bakanlık açıklaması

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık" açıklaması hakkında konuştu, Akşener, "HDP’nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz" dedi.
Onur Çetinkaya
|
06 Eylül 2022, Salı - 09:26
Akşener'den HDP'ye bakanlık açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda il il seçim hazırlıkları ve stratejileri değerlendirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in HDP’ye bakanlık verilebileceği yönündeki sözleri de toplantıda konuşuldu.

 “Bizim olduğumuz masada HDP olmaz”

İl başkanlarının konuşmasının ardından söz alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "HDP’nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz. Bu hassasiyetimiz devam edecek. Parti yetkilileri konuyla ilgili, parti hassasiyetleriyle ilgili gerekli açıklamalar yaptı" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu,''Yok öyle bir şey''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldığı bir TV programında Tekin’in sözleriyle ilgili, “Hayır yok böyle bir şey. Burada önemli olan altı liderin Türkiye’nin sorunlarıyla ilgili karar alması ve kamuoyuna duyurması. Karar alınırken altı lider oturup karar alacağız.. Burada önemli olan altı liderin karar almaları. Ve aldıkları kararları kapı arkasında değil kamuoyu önünde duyurmaları” demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1760688/aksenerden-hdpye-bakanlik-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.