Başkent Medya Platformundan ASBÜ Rektörü Arıcan'a ziyaret

ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, başkent medyasıyla buluştu.
Mevlüt Peker
|
09 Eylül 2022, Cuma - 18:53
Başkent Medya Platformundan ASBÜ Rektörü Arıcan'a ziyaret

ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Ankara medyasına yeni bir soluk getirecek Başkent Medya Platformu üyelerini makamında kabul etti.

Ankara Masası, Redaktör Haber, Medya Ankara ve Kanal 5 TV’nin bir araya gelerek oluşturduğu Başkent Medya Platformu üyeleri, ilk resmî ziyaretini Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a yaptı.

Ankara Masası İmtiyaz Sahibi Fezai Polat, Kanal 5 TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Ünal, Ankara Temsilcisi Aydın Tufan, Ankara Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Polat ve Redaktör Haber Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gökdemir’in katıldığı ziyarette, yerel medyanın şehirler açısından önemine değinildi.

Platform üyeleri; başkent oluşu ve Türkiye’nin nabzının Ankara’da atması sebebiyle medyanın şehre aynı zamanda yerel kimliğiyle bakamadığını, ulusal kimliğinin öne çıkması sebebiyle başkentin kendi konularının geri planda kaldığını, amaçlarının kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak kenti üst lige taşıyacak projeleri gerçekleştirmek olduğunu vurguladı.

Ankara Kent kimliğinin oluşturulmasında Ankara medyasının öneminin konuşulduğu ziyarette ASBÜ ve Başkent Medya Platformu arasında yapılabilecek iş birlikleri ve hayata geçirilebilecek projeler başlıklar hâlinde istişare edildi.

Ankara basınının birlikte hareket etmesini sağlayacak Başkent Medya Platformunu yararlı bulduklarını ve önemsediklerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, üniversitelerinin başında taşıdıkları Ankara ismini en iyi şekilde temsil etmek için kendilerinin de gece gündüz demeden çaba gösterdiklerini, Ankara özelinde Türkiye ve bilhassa gençlerin yararına olabilecek tüm projelere açık olduklarını ifade etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1766599/baskent-medya-platformundan-asbu-rektoru-aricana-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.