Mehmet Yılmazer: Mansur Yavaş oyundan düşürüldü

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "benimle birlikte misiniz?" çağrısına yanıt veren Mansur Yavaş'ın aday olma ihtimalinin kalmadığını ima etti.
Ankara Masası
|
23 Eylül 2022, Cuma - 14:01
Mehmet Yılmazer: Mansur Yavaş oyundan düşürüldü

İzmir’de partisinin 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuşan  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililere "Bilmek zorundayım, benimle birlikte misiniz?" çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun çağrısının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş " Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım" paylaşımında bulundu.

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayları arasında ismi geçen Mansur Yavaş'ın yaptığı bu paylaşım Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının önüne açmak olarak yorumlandı.

"Ajans Mansur Yavaş’ı apar topar oyundan düşürdü"

Siyasetin sıcak gelişmesine ilişkin AK Parti cephesinden ilk değerlendirme Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer'den geldi.

Yılmazer "Mansur Yavaş’ı şişirenler bir gerçeği gördü." ifadelerini kullanırken "Mansur Yavaş’ın kalibresinin Genel seçim kazanamayacağı ve bir sosyal medya balonu olduğu… Reis’in karşısına çıkartılırsa darmadağın olacağını anlayınca ajansı ve bel bağladığı odaklar Mansur Yavaş’ı apar topar oyundan düşürdü." paylaşımında bulundu.

" Adayın kim olduğu farketmez"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleştiğini belirten Yılmazer "Peki, sonuç değişir mi? Elbette hayır. 2023 seçimlerinde halkımız yine RECEP TAYYİP ERDOĞAN diyecek. Adayın kim olduğu farketmez. Türkiye AK Parti ile ufukları zorlamaya, lideriyle lider ülke olmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1797386/mehmet-yilmazer-mansur-yavas-oyundan-dusuruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.