Kızı öldürülen acılı anne gözyaşlarına boğuldu

Alperen Ocakları eski Genel Başkanı ve Adalet Bakanlığı'nda Destek Hizmetleri Dairesi Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Tüzün tarafından öldürülen İlksen Tüzün’ün annesi gözyaşları içinde damadının yaşattı dehşeti anlattı. Acılı anne “İçip içip benim çocuğuma işkence ediyordu. 12 yıldır benim çocuğumu bize göstermedi, çocuğumun telefonlarını dinliyordu.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
03 Ekim 2022, Pazartesi - 17:43
Kızı öldürülen acılı anne gözyaşlarına boğuldu

Olay, Ankara Yenimahalle'de bulunan Turkuaz Konutları Hakim Lojmanlarında yaşandı.

Edinilen bilgiye gören Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Tüzün önce karısını sonra da kendini vurarak intihar etti.

 “İçip içip işkence ediyordu, telefonlarını dinliyordu”

Olayı duyarak şehir dışından gelen İlksen Tüzün’ün annesi, damadının kızına şiddet uyguladığını belirterek, “Allah rızası için torunlarımı bunlara vermeyin. Benim çocuğumun cenazesini verin bana, götüreyim. İçip içip benim çocuğuma işkence ediyordu. 12 yıldır benim çocuğumu bize göstermedi, çocuğumun telefonlarını dinliyordu. Ben çocuğumun yanında olamadım, beni çocuklarıyla tehdit etti; ‘çocukların yüzünü göstermem’ dedi. Kızımı bu eve hapsetti. 12 yıldır kapı dışarı çıkmadı. Adam psikopattı, hastaydı. ‘Tedavi ol’ dedim ama; ‘ben hasta değilim’ dedi, kabul etmedi” diye konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1815552/kizi-oldurulen-acili-anne-gozyaslarina-boguldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.