Fatih Altaylı ve Ercan Taner'in telefon atışması

Ercan Taner canlı yayında kendisini hedef alan Fatih Altaylı'ya sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
22 Eylül 2020, Salı - 08:55
Fatih Altaylı ve Ercan Taner'in telefon atışması
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in açıklamaları ile başlayan ve Fatih Altaylı'nın çıkışı ile devam eden Türk futbol camiasındaki kriz gündemdeki yerini koruyor. Fatih Altaylı katıldığı bir televizyon programında Rıdvan Dilmen'e hak verdi ancak bazı isimleri gündeme getirmediğini savundu.


Sözlerinin devamında Ercan Taner'e yüklenen Altaylı, "Ercan Taner kafan mı iyi? Beni arıyormuşsun, açmıyormuşum. Ulan telefon burada duruyor. Kim bilir hangi numarayı arıyorsun? Ercan Taner bu akşam iş tuttuğun çeteye laf ettim diye mi hakaret ediyorsun. Seninle yargıya gideceğiz kardeşim. Ercan Taner'e birileri 'Fatih Altaylı'ya saldır' talimatı veriyor. Benim yayında olduğumdan bile haberi yok. Böyle utanmaz bu adamlar." dedi.


Fatih Altaylı'nın sözleri üzerine Ercan Taner Twitter hesabından, "Ya Fatih Altaylı sen ne işsin? Dürüst insanlara sallama Fatih Altaylı. Ben seni arıyorum telefonu bile açmıyorsun Fatih. Şerefsizlik yapma Fatih Altaylı. Sağa sola saldırma Fatih Altaylı." mesajlarını paylaştı. Bir başkan mesajında "Fatih ile konuştum herhalde yanlış anlaşılma var galiba" diyen Taner, dakikalar sonra ise Altaylı'nın cep telefonu numarasını paylaştı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/183169/fatih-altayli-ve-ercan-tanerin-telefon-atismasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.