Temel Karamollaoğlu: Suya indirim isteyenler utanacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da suya yüzde 50 indirim teklif edilmesini eleştirirken "Bugün iktidar sizde olsaydı bu kararı alır mıydınız? Bu kabul edilebilecek bir şey değil. Bunlar yarın bu yaptıklarından eminim utanacaklar. Vatandaşın önüne çıkıp, özür de dileyecekler ama bir fayda getirmeyecek" dedi.
Ankara Masası
|
19 Ekim 2022, Çarşamba - 09:38
Temel Karamollaoğlu: Suya indirim isteyenler utanacak

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk'te gazeteci Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

Altaylı, Temel Karamollaoğlu'na Ak Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oylarıyla Ankara'da suya getirilen yüzde 50 indirimi sordu.

Karamollaoğlu kararı eleştirirken "Oradaki arkadaşların ahlaki tavırlarını sorgularım. Bugün iktidar sizde olsaydı bu kararı alır mıydınız? Bu kabul edilebilecek bir şey değil." dedi.

"Bu dürüstlük değil"

Belediye meclis üyelerinin sorumluluklarının farkında olması gerektiğine vurgu yapan Karamollaoğlu "Belediyeyi çökertmek, muhtaç duruma düşürmek belediye meclislerinin yapacağı bir iş değil. Bunlar yarın bu yaptıklarından eminim utanacaklar. Vatandaşın önüne çıkıp, özür de dileyecekler ama bir fayda getirmeyecek. Siz her şey pahalanırken bir belediye de kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için birtakım hizmetler için ücret almak mecburiyetinde iken güya vatandaşın yanında olmak için böyle adım atarsanız bir ahlaki zaafiyet var demektir. Bu dürüstlük değil." dedi.

Karamoalloğlu eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin en büyük ekonomide derdi, üretim girdilerin yüksek olması; maliyet enflasyonu, siz eğer girdileri aşağı çekemezseniz, satış fiyatını, hizmet bedelini aşağıya çekmeniz mümkün olmaz. Belediye kendi mazotunu üretmiyor ki, mazotu ucuz vermem diyor. Bu yaklaşımdan ileride kendilerinin mahçup olacaklarını düşünüyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1854421/temel-karamollaoglu-suya-indirim-isteyenler-utanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.