FETÖ'cülerden gazeteci İsmail Erel'e saldırı

Sabah gazetesinin Almanya temsilcisi ve A Haber muhabiri İsmail Erel, Uluslararası Frankfurt Kitap Fuarında FETÖ'cülerin fiziki ve sözlü saldırıya uğradı. UID Genel Başkanı Kuş, Frankfurt Kitap Fuarı'nda gazeteciye saldırıyı kınadı.
Editör
|
24 Ekim 2022, Pazartesi - 18:10
FETÖ'cülerden gazeteci İsmail Erel'e saldırı

Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Genel Başkanı Köksal Kuş, Frankfurt Kitap Fuarı'nda gazeteciye saldırıyı kınadı.

Almanya'nın Köln kentinde genel merkezi bulunan UID'in Genel Başkanı Kuş, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Turkuvaz Medya Grubuna ait Sabah gazetesinin Almanya temsilcisi ve A Haber muhabiri İsmail Erel, Uluslararası Frankfurt Kitap Fuarında fiziki ve sözlü saldırıya uğramıştır. Almanya’daki FETÖ yöneticilerinden Ercan Karakoyun tarafından saldırıya uğrayan Erel‘in cep telefonu zorla elinden alınmaya çalışılırken kendisine fiziki müdahalede bulunulmuştur. FETÖ'cü Ercan Karakoyun’un fiziki müdahalesi sonrası İsmail Erel’in elinde ve omzunda kas ezilmesi ve doku zedelenmesi meydana gelmiştir."

Kuş, "Basın özgürlüğü istismarında en ön sıralarda yer alan bir zihniyetin ürünü olan bu sinsi yapının basın özgürlüğünden anladığı bu mudur? Demokratik hak ve özgürlükleri hiçe sayan bu aşağılık tepkiyi şiddetle kınıyor, UID adına basın camiasının saygın isimlerinden İsmail Erel’e ve bağlı bulunduğu Turkuvaz Medya Grubuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadelerini kullandı.

Dün akşam saatlerinde Frankfurt Kitap Fuarı'nda FETÖ'nün Almanya elebaşı Ercan Karakoyun'un fiziksel müdahalede bulunduğu gazeteci İsmail Erel, darp raporu alarak suç duyurusunda bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1866580/fetoculerden-gazeteci-ismail-erele-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.